bierjoza Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Na targach Eftex w Warszawie została zaprezentowana darmowa usługa do tworzenia map batymetrycznych przeznaczona dla Lowrance, Simrad i B&G.Dotychczas nie działała w Polsce teraz juz tak.Ktoś już próbował?http://parker.com.pl/aktualnosc/62 Edytowane 26 Czerwca 2015 przez bierjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ppiotrek Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Mapę ściągnąłem na kartę, tam rozpakowałem do folderu ( jest 5 plików) i nic. Tylko ślady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Zagadaj facebook lowrance czy hook 4 wogole trawi mapy at5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 jak masz konto na IG i zarejestrowaną echosondę to ściągając mapę daje CI ją w formacie na Twoje urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yaQza Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam.mam elitę 4chirp pływalem trochę po jeziorze BIERZWNIK i wysłałem logi dzięki którym powstała mała mapa głębokości. Gdy pobieram to z IG mam 5 plików które zapisuje na kartę ale nie widzę tych glebokosci na echo. Proszę o pomoc krok po kroku jak prawidłowo odpalić na mojej echo pobrana mapę baty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skarp Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam. Mam to samo tylko na elit5 nawet zaktualizowałem echo i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Czy ktoś się orientuje jak połączyć logi z kilku dni w jedną całość (mapę)?Interesuje mnie możliwość tworzenia map na wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Na wyłączność to trzeba konto Premium wykupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Konto premium mam jest teraz w promocji free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ok. już znalazłem, wystarczyło się wyspać Wszystko jest w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Skończyła się właśnie promocja na darmowe konta premium.Teraz tylko 99USD za rok /: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Skończyła się właśnie promocja na darmowe konta premium.Teraz tylko 99USD za rok /:Ale wreszcie wszystko działa jak trzeba. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ale wreszcie wszystko działa jak trzeba. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaNo nie wiem, od godziny nie mogę uploadować logów a teraz nawet strona nie chce się otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 U mnie wiszą w przetwarzaniu tracki wysyłane bezpośrednio z echa.Pliki wysłane z komputera analizowane są prawie natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Próbował ktoś ostatnio uploadować logi do C-Map genesis? Wczoraj wszystko poszło,upload zakończony mail przyszedł że są przeprocesowane a w panelu użytkownika My uploads 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Sprawdzę po powrocie do domu, mam akurat do wgrania kilka logów z ostatniego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Próbował ktoś ostatnio uploadować logi do C-Map genesis? Wczoraj wszystko poszło,upload zakończony mail przyszedł że są przeprocesowane a w panelu użytkownika My uploads 0. Łukasz, teraz trzeba mieć konto premium żeby dodawało logi do "my uploads". Nie widać ich ale jak przejdą kontrolę jakości to zostaną dodane do Social map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Łukasz, widzę że w tym oknie: jest info że trzeba mieć wersję premium - edge. Ale czy w tym oknie nie powinny być widoczne moje uploady? Jak mam je potem sobie przeglądać i scalić? Edytowane 9 Października 2017 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Jak upgradeujesz konto do Edge to dopiero wtedy będą widoczne w zakładce My Uploads. Bez konta premium dodają się po prostu po kilku dniach do Social Map bez śladu w Twoim profilu. Ostatnio przerabiałem to samo bo uploadowałem kilka logów i ślad po nich zaginął. Z ciekawości kupiłem konto premium, załadowałem logi jeszcze raz i teraz mogę je przeglądać w swoim profilu, tak jak było jeszcze jakiś czas temu przed modernizacją. Edytowane 9 Października 2017 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Czym rozni sie konto premium od Edge?Miałem rok temu konto premium przez rok teraz substrykcja mi sie skaczyla i zastanawiam sie nad wykupieniem Edge ,ale tak mysle ze jak nazbieram logow i gdzieś koło wiosny wykupie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 ok, dzięki za pomoc. Trochę zubożyli temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 U mnie wszystko działa, ale tak jak pisał kolega wyżej trzeba mieć konto premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 loczerss Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witajcie. Ja mam podobny problem, Mam oryginalną mapę Navionics na karcie sd i jeśli skopiuję na nią foldery z mapami jezior, są one nie widoczne. Widać tylko mapy Nawionics i lowrence.Jeśli przegram te same foldery na czystą kartę sd są widoczne i działają. Chciałbym mieć jedną kartę. Czy ktoś wie jak to rozwiązać? Mam elite 7ti.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udało się przegrać zawartość karty Navionics na inną kartę i działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 raczej niemozliwe... dane mozna zgrac z navionics na komputer i ogladac w insght planner bez karty. mapy sa zazwyczaj kodowane za pomoca przypisania ich do karty poprzez nr karty... bardzo trudne do zlamania ustrojstwo... a jak nawest sie uda poznac nr karty to trzeba nabyc karty w ktorych mozna zmienic nr... prawie awykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 loczerss Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Chyba zle się zrozumieliśmy. Nie chcę kopiować z karty navionics, tylko na kartę navionics. Kopiuję na nią foldery z jeziorami z social map Genesis i te jeziora są nie widoczne jest tylko mapa navionics i nie mogę tego w echo przełączyć, nawet w menu mapy nie są widoczne. Są tylko do wyboru mapy Nawionics lub Lowrence. Te same foldery z jeziorami nagram na czystą kartę sd (nie navionics ) i wtedy wszystko działa, ale mam 2 karty sd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bierjoza
Na targach Eftex w Warszawie została zaprezentowana darmowa usługa do tworzenia map batymetrycznych przeznaczona dla Lowrance, Simrad i B&G.
Dotychczas nie działała w Polsce teraz juz tak.
Ktoś już próbował?
http://parker.com.pl/aktualnosc/62
Edytowane przez bierjozaOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
57
26
22
21
Popularne dni
18 Lip
12
17 Maj
11
14 Maj
11
15 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
Sailfish 57 odpowiedzi
Koza11 26 odpowiedzi
siarq 22 odpowiedzi
rower26 21 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lip 2016
12 odpowiedzi
17 Maj 2023
11 odpowiedzi
14 Maj 2018
11 odpowiedzi
15 Mar 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Sailfish
Blisko, coraz bliżej...
rower26
Jak pobierasz mapę z genesis, pobiera się już w folderze. Nazwa folderu jest tożsama z nazwą zbiornika widoczną social maps. Nigdy tych nazw folderów nie zmieniałem. Każda jest inna. Wiele folde
Opublikowane grafiki
291 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi