Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance C-MAP Genesis (wcześniej Insight Genesis) - usługa do tworzenia map batymetrycznych

bierjoza

Pytanie

Na targach Eftex w Warszawie została zaprezentowana darmowa usługa do tworzenia map batymetrycznych przeznaczona dla Lowrance, Simrad i B&G.
Dotychczas nie działała w Polsce teraz juz tak.
Ktoś już próbował?

http://parker.com.pl/aktualnosc/62

Edytowane przez bierjoza

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wychodzi na to, że trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Czarku, odpowiedz na jeszcze jedno moje pytanie. Czy po wykupieniu subskrybcji, zmapowaniu interesującego mnie akwenu i stworzeniu mapy np. twardości dna lub roślinności. Po pobraniu do echosondy ta mapa zostaje ze mną na zawsze, czy działa tylko w tym czasie gdy mam wykupiony dostęp premium?

Byłbym wdzięczny gdybyś mógł podesłać tutaj lub na maila (jeżeli to nie kłopot), zdjęcia jak wyglądają poszczególne mapy w wersji edge. Dziękuję za odpowiedź.

Po pobraniu mapy, jest twoja. W okresie subskrybcji, możesz ją dowolną ilość aktualizować. Możesz także tworzyć mapy prywatne.

• Like 1

• 0

Panowie. Działa u Was strona internetowa? Chciałem wczoraj pobrać mapę jeziora przed weekendowym wyjazdem, a tu niespodzianka. Usługa chwilowo niedostępna.

Padła strona, ktoś do mnie wczoraj na sonay i mapy pisał, sprawdzałem na rożnych przeglądarkach- to samo 503 error czy jakoś tak

• 0

Padła strona, ktoś do mnie wczoraj na sonay i mapy pisał, sprawdzałem na rożnych przeglądarkach- to samo 503 error czy jakoś tak

Prawdopodobnie tak jest. W domu i w firmie nie działa. Mam nadzieję, że się z tym jakoś sprawnie uporają. Odwiedzisz mnie kiedyś? ;-)

Edytowane przez UTi
  • Like 1

• 0

Prawdopodobnie tak jest. W domu i w firmie nie działa. Mam nadzieję, że się z tym jakoś sprawnie uporają. Odwiedzisz mnie kiedyś? ;-)

Mam już krypę , wczoraj przytargałem i ogarynam sie na pasiaste toniowce spod mrocznej wieży ))

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

Mam już krypę , wczoraj przytargałem i ogarynam sie na pasiaste toniowce spod mrocznej wieży ))

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

Widziałem, gratuluję zakupu! Gdybyś chciał podpiąć coś większego niż evin 6hp to coś ogarniemy. Odezwij się gdybyś wybierał się w moje rewiry. Pozdrawiam.

• 0

Earlier this week, Brunswick Corporation announced that it experienced an IT security incident. Some of you may be experiencing certain systems issues, which could impact log-in to the Genesis Maps by C-MAP App for some users. 

Our teams are working to get everything fully operational as soon as possible and we sincerely apologize for the inconvenience.

Click here for more information.

Thank you for your patience,

The Genesis Maps Team, C-MAP Team.

• 0

Dostałem dziś wiadomość od zespołu C-map. W skrócie: planują przywrócić działanie w drugiej połowie lipca, oraz wydłużają użytkownikom wersji edge bezpłatnie subskrybcje o trzy miesiące.

Dear Genesis Edge User,   

We recently became aware of an unauthorized access to our information technology system that is impacting access to Genesis Maps. We apologize for the temporary outage to service that this is causing and are working diligently to restore access as soon as possible.

We are making significant progress, and at this stage anticipate restoring access in the second half of July.

Due to this inconvenience, we will be extending the subscription period for our Genesis Edge/Premium users by three months, at no cost. This extension will be automatically added to your account and no action is required by you.  

We again sincerely apologize for any inconvenience that this has caused.   

Regards,   

The Genesis Maps Team

• Like 2