Bujo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wedle wszelkich cwierkajacych wrobli od 2016 Sage przechodzi na sprzedaz bezposrednia, zapewne cos podobnego do Danielssona. Mysle, ze tyle wystarczy, kazdy kto zna rynek nawet w malym stopniu domysli sie powodow. Bitrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 To jest dobra wiadomość. W ramach akcji Danielsson udało mi się kupić młynki średnio o 25-30% taniej. Może doczekam się Xi3 lub następcy w rozsądnej pieniążkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Xi3 sa dostepne w dobrych pieniadzach na jankeskim jebaju ale to ze wzgledu na nastepce o nazwie Salt. przez ostatnie pare lat ceny poszly ostro w gore, wedki z 600 za 750-800 dolcow, spejowki to smialo ponad 1000, ciut duzo za jak by nie patrzec kawalek rurki grafitowej, korka i przelotek nie najwyzszych lotow Mam nadzieje, ze na eksport odlicza lokalne podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Xi3, wędki za 500, blanki za 250. Na gotowo do Polski nie wychodzi mało ale raczej taniej nie będzie. Mając wypracowaną renomę serii xi3 można być pewnym że z czasem i tak wszystko się sprzeda. Jeżeli Sage będzie potrafił funkcjonować jak Danielsson przy uwzględnieniu różnic w wielkości firmy to dla nas dobrze. Ale dopóki nie zobaczę to nie uwierzę :-!Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Xi3 gotowca miałem 9' #9. W moim przypadku tylko blank, chyba, że cena będzie SUPER to oryginał zbrojony. Miło wspominam ten kij, mocny a rzucało się jak #6-tką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Xi3 gotowca miałem 9' #9. W moim przypadku tylko blank, chyba, że cena będzie SUPER to oryginał zbrojony. Miło wspominam ten kij, mocny a rzucało się jak #6-tką.Aż mam wyrzuty sumienia :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie chce mi się wierzyć, kołowrotek można brać "w ciemno" ale w Stanach mało kto kupuje kij bez przetestowania w sklepie... Jeśli chodzi o kije, to ograniczenie do sprzedaży bezpośredniej w sieci, to moim zdaniem strzał w stopę... Chyba że zostawią tylko dealerów lokalnych. Pożyjemy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi