maciek88 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jak w temacie szukam jakiegoś serwisu, ewentualnie osoby, która przesmaruje moje kołowrotki w okolicach Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 spytaj w sklepie BM http://www.bm-fishing.pl/ w Gdyni. tam chyba przychodzi takie gosciu co się tym zajmuje . chyba ma na imie Edek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 albo pogadaj z Tarłosiem z CW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Gdynia Wójta Radtkego przy Hali Waldek Pietrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 witam,Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Słyszałem, że podobno ktoś z CW się tym zajmuje. O ile dobrze kojarzę to ma na imię Marcin. Możesz zadzwonić i zapytać: 58 520 78 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 witam,Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia?Nie wiem,jak chcesz zminimalizować coś,co jest podstawową cechą kołowrotków stałoszpulowych,sądzę raczej,że warto zastosować dobry krętlik i inną plecionkę,przynęty też skręcają pletki i żyłki,szczególnie obrotówki,kraj pochodzenia też raczej nie ma na to wpływu,jeśli już coś kombinować,to z rolką kabłąka,ale nie liczyłbym na spektakularny sukces . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 witam,Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia? Nie wiem,jak chcesz zminimalizować coś,co jest podstawową cechą kołowrotków stałoszpulowych,sądzę raczej,że warto zastosować dobry krętlik i inną plecionkę,przynęty też skręcają pletki i żyłki,szczególnie obrotówki,kraj pochodzenia też raczej nie ma na to wpływu,jeśli już coś kombinować,to z rolką kabłąka,ale nie liczyłbym na spektakularny sukces .A co, Malezja to gorsze produkty,to wymysł co niektórych. Problemy związane ze skręcaniem linki nie należy zganiać na producenta.Podstawą jest sprawdzenie czy rolka się obraca,a jeśli tak,to wszystko powinno być OK i przyczyn należy szukać gdzie indziej tak jak pisze @CM Punk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 akurat to jest wina kolowrotka a nie linki. Linke mam dobrej firmy I mam ja na paru kolowrotkach ale tylko na dwoch tych twin powerach sie skreca tak perfidnie. Mowicie, ze to rolka ? To naprawa tego nie bedzie taka droga rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 akurat to jest wina kolowrotka a nie linki. Linke mam dobrej firmy I mam ja na paru kolowrotkach ale tylko na dwoch tych twin powerach sie skreca tak perfidnie. Mowicie, ze to rolka ? To naprawa tego nie bedzie taka droga rozumiem Sam sobie zrób naprawę. Łożycho w rolce wymień. Kilka minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 a gdzie takie lozysko dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 a gdzie takie lozysko dostane?pewnie nigdzie, trzeba będzie kupić. w gdańsku np. u kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 witam,Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia?Wpadnij do sklepu Twister/rynek we Wrzeszczu/do Piotra,ma takiego co dobrze naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 pewnie nigdzie, trzeba będzie kupić. w gdańsku np. u kulki.Zycie mnie nauczylo, ze za darmo to nawet w ryj nie mozna dostac w dzisiejszych czasach wiec na darmoche nie liczylem:)A gdzie znajde ''u kulki'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wpadnij do sklepu Twister/rynek we Wrzeszczu/do Piotra,ma takiego co dobrze naprawia oki. Skorzystam. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 proponuje Pana w elblagu -ostatnio dalem mu do naprawy kolowrotek i wyszedl jak nowy (elblag to taka wies niedaleko trojmiasta ) namiary na tego speca znajdziesz na necie ,( czlowiek naprawe z pasja a nie typowy rozkrecacz i skladacz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek.Koss Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam. Dasz namiary na tego Pana z elblaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 w goglach wpisujesz np : zaklad naprawy wedek elblag i włalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wpadnij do sklepu Twister/rynek we Wrzeszczu/do Piotra,ma takiego co dobrze naprawia Starsze modele też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 za rada sam sobie ''zserwisowalem'' te rolki w tych dwoch twin powerach. Rozkrecilem, przeczyscilem i nalozylem kropelke oleju z zestawu. Mam nadzieje, ze dobrze? - co myslicie ten olej z zestawu jest dobry?Najsmieszniejsze jest to ze to ta sama produkcja (tylko rozmiar 1500 i 2500) i maja dwa rozne lozyska w rolkach. W 1500 wydaje sie byc lepsze i ''drozsze'' no i lepiej sie po moim ''serwisie'' krecie. Ten z 2500 wyglada ''tanio'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Olej jest za rzadki,tu byłby dobry rzadszy smar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 jaki smar proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Olej jest za rzadki,tu byłby dobry rzadszy smar.Łożyska zamkniętego dobrze nie nasmarujesz smarem. Musiałbyś otworzyć a to jest problem.Wytrzeć z brudów i dać kropelkę dobrej oliwki. Zasmarować smarem z dwóch stron. Jak mimo to rzęzi to wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 jaki smar proponujesz?A na przykład Shimano DG01,najrzadszy,dobrze się rozprowadza i spokojnie spenetruje nawet zamknięte łożysko,jakieś smar na bok i pokręć łożyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Łożyska zamkniętego dobrze nie nasmarujesz smarem. Musiałbyś otworzyć a to jest problem.Eeeeeeee, tam problem.Już od ok 20 lat rozbierałem i smarowałem "shimanowskie". :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi