pisarz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Właśnie wróciłem z zakończenia roku szkolnego moich dzieci. Syn i córka , ukończyli naukę w klasie trzeciej .Córka otrzymał odznakę "Wzorowego ucznia" , a syn............poszedł w ślady ojca . Pozdrawiam wszystkich ojców i matki . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 <...> a syn............poszedł w ślady ojca .został wędkarzem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 zamiast na zakonczenie , poszedl nad rzeke z wędka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 a syn............poszedł w ślady ojca . Pozdrawiam wszystkich ojców i matki .Zachowanie naganne za picie piwa na przerwie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zachowanie naganne za picie piwa na przerwie? Oj, podstawówka to raczej Coli - piwo w gimnazjum, w średniej ..... studia ..... dalej strach pomyśleć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 został wędkarzem? Wędkarzem to dopiero zostanie . Obiecałem mu że w tym roku zabiorę go na ryby. To taka mala tradycja rodzinna , mnie ojciec też zabrał pierwszy raz na ryby , jak miałem 10 lat. Zachowanie naganne za picie piwa na przerwie? No nie za picie piwa , ale naganne. Ja też uczęszczałem do tej podstawówki , mnie wywalili z niej w 7-mej klasie , właśnie za wybryki chuligańskie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No nie za picie piwa , ale naganne. Ja też uczęszczałem do tej podstawówki , mnie wywalili z niej w 7-mej klasie , właśnie za wybryki chuligańskie. To temat wątku jak znalazł. Ehh... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak tytuł przeczytałem od razu wiedziałem o co mniej więcej chodzi Córa też z pierwszym paskiem dziś wróciła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Córka otrzymał odznakę "Wzorowego ucznia" , a syn............poszedł w ślady ojca . ...Ma już dwójkę dzieci?! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) To temat wątku jak znalazł. Ehh...Krzysiek rozumiem Twoje zdegustowanie , ale ten wybryk chuligański, to nie było zabieranie kanapek kolegom.Powodem usunięcia ze szkoły było to , że zostałem złapany na wyrzucaniu teczek przez okno klasy , z drugiego piętra.Dyrektor szkoły po jakimś wybryku całej klasy , zamknął klasę ,a w niej nasze teczki i zapowiedział że wyda je tylko naszym rodzicom. Do klasy dostałem się po parapetach i przez okno z klasy obok. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Krzysiek rozumiem Twoje zdegustowanie , ale ten wybryk chuligański, to nie było zabieranie kanapek kolegom.Powodem usunięcia ze szkoły było to , że zostałem złapany na wyrzucaniu teczek przez okno klasy , z drugiego piętra.Dyrektor szkoły po jakimś wybryku całej klasy , zamknął klasę ,a w niej nasze teczki i zapowiedział że wyda je tylko naszym rodzicom. Do klasy dostałem się po parapetach i przez okno z klasy obok.To tak antysystemowo. Rozumiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Łee...takim to dobrze, ja świadectwa nie dostałem Za dużo czasu na jerku i nad wodą. Królowa nauk mnie pokonała... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wędkarzem to dopiero zostanie . Obiecałem mu że w tym roku zabiorę go na ryby. To taka mala tradycja rodzinna , mnie ojciec też zabrał pierwszy raz na ryby , jak miałem 10 lat. To mój juz w wieku 5 lat jest zapalonym wędkarze i nie może się doczekać kiedy będzie mógł łowić drapieżniki jak tata:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Pisarz gratuluję Kurde , ja w trzeciej klasie podstawówki pierwszy raz się upiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ciekawy temat Ale nie wstawiajcie zdjęć Waszych niemowlaków śpiących w łóżeczku, przytulonych do butelki po winie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Właśnie wróciłem z zakończenia roku szkolnego moich dzieci. Syn i córka , ukończyli naukę w klasie trzeciej .Córka otrzymał odznakę "Wzorowego ucznia" , a syn............poszedł w ślady ojca . Pozdrawiam wszystkich ojców i matki .Dobrze, że skończyli tę trzecią klasę. Taty wiecznie w domu nie ma (wiadomo - na rybach!) to i o dyscyplinę pewnie trudniej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 To tak antysystemowo. Rozumiem W czasach szkoły podstawowej walczyłem tylko z t.z. gronem pedagogicznym .Hasło przewodnie brzmiało. Ojciec miał dwie córki.Jedna była mądra , a druga była nauczycielką . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Łee...takim to dobrze, ja świadectwa nie dostałem Za dużo czasu na jerku i nad wodą. Królowa nauk mnie pokonała...Bartek koledze się nie pochwaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Łee...takim to dobrze, ja świadectwa nie dostałem Za dużo czasu na jerku i nad wodą. Królowa nauk mnie pokonała... Bartek koledze się nie pochwaliłeś Znam ten ból , byłem matką . Nawet wielokrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Właśnie wróciłem z zakończenia roku szkolnego moich dzieci. Syn i córka , ukończyli naukę w klasie trzeciej .Córka otrzymał odznakę "Wzorowego ucznia" , a syn............poszedł w ślady ojca . Pozdrawiam wszystkich ojców i matki .Trzy klasy, też się liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No normalnie duma mnie rozpiera . Syn wprawdzie takiego listu nie otrzymał , ale zdał do następnej klasy bezproblemowo , dlatego z niego też jestem dumny . Pozdrawiam wszystkich ojców i matki . Znów mamy wakacje . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Piter poszła w tate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Piter poszła w tate Dobrze że nie poszła . Tata , to czerwone paski miał wiadomo gdzie , nawet syn przerósł ojca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Doczytałem Moja tyż dziś koniec roku i od września 4 klasa. Diabeł się z niej zrobił...Ehhh żeby nie poszła w moje ślady bo będzie rzucać muchą na sucho pod blokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A ja na swoje pierwsze wagary poszedłem na ryby w trzeciej klasie... mama zamiast dać w tyłek to połamała wędkę na kolanie mimo że błagałem żeby biła;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi