Skocz do zawartości

Jestem dumny

pisarz

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 miesięcy temu...

Powodów do dumy z roku na rok coraz więcej :) . Tym razem koniec roku szkolnego zbiegł się z dnem ojca , takie świadectwo szkolne to był najlepszy prezent :) .

Tym bardziej jestem dumny , bo jabłko padło daleko od jabłoni :D,  ojciec to czerwone paski miał wszyscy wiemy gdzie :D .

Jak w tym dowcipie.

Idzie Jaś i czyta swoje świadectwo szkolne.

Zatrzymuje się , chwilę zamyśla  i mówi sam do siebie.

No cóż  omg.gif , jeszcze wpir......         i wakacje :D

post-52308-0-92276700-1498320978_thumb.jpg

post-52308-0-27135500-1498321020_thumb.jpg

post-52308-0-14050700-1498321051_thumb.jpg

• Like 7

Ja z kolei otumaniony reklamą miałem taki epizod, dość długi zresztą, że czytałem małemu jak sam nie umiał jeszcze, a może nawet nie kojarzył co to książka ...

Efekt tego na dzień dzisiejszy jest taki, że książki raczej omija :D

• Like 1

Ja z kolei otumaniony reklamą miałem taki epizod, dość długi zresztą, że czytałem małemu jak sam nie umiał jeszcze, a może nawet nie kojarzył co to książka ...

Może nie to co trzeba czytałeś  ;)

Od bajek dla maleńkich poprzez te dla troszkę starszych, a między innymi Pan Samochodzik się przewinął :)

Z tego wynika że trzeba było mu czytać Gazetę Wyborczą, albo dzieła Marksa i Engelsa ;) :D

Edytowane przez pisarz

• 3 tygodnie później...

Błyskotliwość godna Pospieszalskiego.

Jakoś tak na tym jerku niesmacznie.

Apeluję i proszę  o niewkładanie kija w mrowisko , bo to w brew regulaminowi , nie ma sensu i tylko  przysparza Modom roboty. :maybeban:  :D

W tym przypadku "Milczenie jest złotem" . ;)

Edytowane przez pisarz
  • Like 1

A moje serce się raduje bo moja najstarsza wnuczka,  pięknie ukończyła pierwszą klasę podstawówki. Jak już wcześniej pokazywałem zrobiła (pomagała) dla mnie sushi.

Ale ten obiadek już całkowicie samodzielnie

post-52107-0-91828000-1500225859_thumb.jpg

Ale najbardziej zaimponowała mi, że wlazła tam, do samej góry (ścianka w skali dla dorosłych) :o

Za cholerę bym tam nie wlazł! :D

post-52107-0-27074300-1500225995_thumb.jpg

Edytowane przez BOB1
  • Like 14

A moje serce się raduje bo moja najstarsza wnuczka,  pięknie ukończyła pierwszą klasę podstawówki. Jak już wcześniej pokazywałem zrobiła (pomagała) dla mnie sushi.

Ale ten obiadek już całkowicie samodzielnie

Ale najbardziej zaimponowała mi, że wlazła tam, do samej góry (ścianka w skali dla dorosłych) :o

Za cholerę bym tam nie wlazł! :D

Gratuluję wspaniałej wnusi Robert! ;) Dzielna po ...dziadku! ;)

• Like 3

I ja myślę, że mi do niej daleko talentami a o urodzie to nawet nie ma co wspominać :D

Samo życie. Dzisiaj dzieciaki  są bystrzejsze i mniej zahukane jak kiedyś np. ...byliśmy my! ;) ...A z urodą? No cóż... Czas nie stoi w miejscu a pociechą jest, że jak małe dzieci jeszcze nie płaczą na nasz widok, to nie jest najgorzej!... ;)

Z drugiej strony Twoja wnusia Robert jest śliczna a podobieństwo do "dziadzi" widać, więc, wszystko jest tak, jak powinno być! ;)

• Like 4