thibar Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) pisarz@ gratulacje!ja ze swoimi uczniami ZSZ poszedłem na browarka! i jest OK! Chłopy kozaki...było trzeba.... Pzdr. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Piotr gratulacje .I ja mam powód do dumy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Piotr gratulacje .I ja mam powód do dumy. Sebastian , brawo Ty , brawo Klaudia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A ja na swoje pierwsze wagary poszedłem na ryby w trzeciej klasie... mama zamiast dać w tyłek to połamała wędkę na kolanie mimo że błagałem żeby biła;) Piekne chyba jakis konkurs na 'czcionke miesiaca' trzeba zaczac robic zeby nagradzac takie teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sebuś, widzę, że artystkę będziesz miał (tylko z ocen wnioskuję) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Powodów do dumy z roku na rok coraz więcej . Tym razem koniec roku szkolnego zbiegł się z dnem ojca , takie świadectwo szkolne to był najlepszy prezent . Tym bardziej jestem dumny , bo jabłko padło daleko od jabłoni , ojciec to czerwone paski miał wszyscy wiemy gdzie .Jak w tym dowcipie. Idzie Jaś i czyta swoje świadectwo szkolne.Zatrzymuje się , chwilę zamyśla i mówi sam do siebie.No cóż , jeszcze wpir...... i wakacje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Moje dziecko również otrzymało promocję do klasy szóstej, ale o pasek się nawet nie otarło Pomimo tego dumny jestem. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Moje dziecko również otrzymało promocję do klasy szóstej, ale o pasek się nawet nie otarło Pomimo tego dumny jestem.Mój syn też . Bardzie wdał się w ojca . O tyle ciekawe że córka i syn , to bliźniaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ja z kolei otumaniony reklamą miałem taki epizod, dość długi zresztą, że czytałem małemu jak sam nie umiał jeszcze, a może nawet nie kojarzył co to książka ...Efekt tego na dzień dzisiejszy jest taki, że książki raczej omija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ja z kolei otumaniony reklamą miałem taki epizod, dość długi zresztą, że czytałem małemu jak sam nie umiał jeszcze, a może nawet nie kojarzył co to książka ...Efekt tego na dzień dzisiejszy jest taki, że książki raczej omija Może nie to co trzeba czytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Może nie to co trzeba czytałeś Od bajek dla maleńkich poprzez te dla troszkę starszych, a między innymi Pan Samochodzik się przewinął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Od bajek dla maleńkich poprzez te dla troszkę starszych, a między innymi Pan Samochodzik się przewinął Efekt tego na dzień dzisiejszy jest taki, że książki raczej omija Z tego wynika że trzeba było mu czytać Gazetę Wyborczą, albo dzieła Marksa i Engelsa Edytowane 25 Czerwca 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Z tego wynika że trzeba było mu czytać Gazetę Wyborczą To tak jakbyś papiren w kiblu próbował czytać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Błyskotliwość godna Pospieszalskiego.Jakoś tak na tym jerku niesmacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Błyskotliwość godna Pospieszalskiego.Jakoś tak na tym jerku niesmacznie.Apeluję i proszę o niewkładanie kija w mrowisko , bo to w brew regulaminowi , nie ma sensu i tylko przysparza Modom roboty. W tym przypadku "Milczenie jest złotem" . Edytowane 16 Lipca 2017 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Cóż za strata, tyle tematów może człowieka ominąć, pewnie nawet jeden lub dwa o rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) A moje serce się raduje bo moja najstarsza wnuczka, pięknie ukończyła pierwszą klasę podstawówki. Jak już wcześniej pokazywałem zrobiła (pomagała) dla mnie sushi.Ale ten obiadek już całkowicie samodzielnieAle najbardziej zaimponowała mi, że wlazła tam, do samej góry (ścianka w skali dla dorosłych) Za cholerę bym tam nie wlazł! Edytowane 16 Lipca 2017 przez BOB1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 A moje serce się raduje bo moja najstarsza wnuczka, pięknie ukończyła pierwszą klasę podstawówki. Jak już wcześniej pokazywałem zrobiła (pomagała) dla mnie sushi.Ale ten obiadek już całkowicie samodzielnie Ale najbardziej zaimponowała mi, że wlazła tam, do samej góry (ścianka w skali dla dorosłych) Za cholerę bym tam nie wlazł! Gratuluję wspaniałej wnusi Robert! Dzielna po ...dziadku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Robert, przecież to widać. Dziecko ma apetyt na życie i wysoko zajdzie. Ps. Śliczna Mała Dama. Edytowane 16 Lipca 2017 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dzielna po ...dziadku! Nie przesadzaj..... ha ...ha....Ale wnusi gratuluję, ja bym nawet do liny nie dał się przypiąć! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 I ja myślę, że mi do niej daleko talentami a o urodzie to nawet nie ma co wspominać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 I ja myślę, że mi do niej daleko talentami a o urodzie to nawet nie ma co wspominać Samo życie. Dzisiaj dzieciaki są bystrzejsze i mniej zahukane jak kiedyś np. ...byliśmy my! ...A z urodą? No cóż... Czas nie stoi w miejscu a pociechą jest, że jak małe dzieci jeszcze nie płaczą na nasz widok, to nie jest najgorzej!... Z drugiej strony Twoja wnusia Robert jest śliczna a podobieństwo do "dziadzi" widać, więc, wszystko jest tak, jak powinno być! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi