hasior Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 witam jak w tytule ,poszukuję takiego kijka i zdaje sie na wasze doświadczenie,myśle klasa 7-8 i dł 270-290cm max koniecznie 4 skład, jak pisałem główna ryba to szczupak ale nie jakis tam kloc,a jedynie polski stadnard do 75cm nalekkich strimkach 10cm,więc myślę ze kij nie powinien byc za cięzki,ale i nie za lekki na 5 za długo to trwa.raczej coś z sztywniejsztch patyków,żeby mi sie nie lało,ugięcie po sama rękojeśc raczej wykluczam, więc wedka raczej z tych szybszych niz wolniejszych. liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ten spokojnie Ci wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 przyznam że myśłałem o takim czyms własnie,tymbardziej ze sa na nie promocje ,po wejściu nowego modelu Xi3 ten to #6 powiadasz że styknie ?,czekam na dalsze propozycje,chciałbym kilka opini poznac na temat róznych kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 a może coś ze stajni CD np taki ICT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Tak jak Szpiegu piszeICT #8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 dzięki za pomoc,będe niedługo w Wawie to mysle znajdę chwilke by obadać ten blank w Fc,rozumiem że jest to raczej sztywniejszy blanczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi