snoek3 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Panowie ktoś posiada tytułowy ponton ... jak sprawa ma się do wedkowania na stojąco z takiej podłogi... jazeli ktoś ma większe gabaryty ...Jak rozkładaniem takiej podłogi ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) PP to chyba to samo co wersja D, tyle że bez kila? Podłoga jest ze sklejki, złożona z kilku paneli, połączonych na "piórowpust". Jest bardzo sztywna i stabilna. Można śmiało łowić stojąc, nawet we dwóch (mam model 360D). Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Do KM330 PP nie włozysz takiej podłofi z kilku elementów ze sklejki lub aluminium.Mozna założyć tylko podłogę z kilku składanych kawałków sklejki połączonych elestycznym materiałem. Tzw. książka. Po rosyjsku слань-книжка.Tak przynajmniej wynika z katalogu. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzegorz B. Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja mam KM330PP. Ta podłoga jest OK. Spokojnie można spinningować stojąc, także jeśli sa dwie osoby na pokładzie. Ja i Ojciec ważymy ok 84 i 100 kg, jest stabilnie. Dodatkową zaletą tej podłogi jest szybki montaż i demontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 markus53 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Łowiłem na teakim i potwierdzam ze spiningowaniem nie ma najmnieszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 snoek3 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Posiadam takowy ponton z podłogą od ponad roku i mogę powiedzieć ze jest stabilniejszy od niektórych łódek. Przyjemnie sie wędkuje, jedyny powiedzmy minus dla mnie to waga podłogi. Tylko dla tego ze nie posiadam samochodu w 100% polecam. Pozdrawiam Forumowiczów A i jedna ciekawostka. Ja posiadam ponton kolibri K-260T zamawiałem go od razu z twarda podgą i jest wszystko cacy. Za to mój znajomy miał wcześniejszy wypust tego pontonu dokupił podłogę pełna i u niego ta podłoga jest za duża a jest identyczna z moja, oć taka ciekawostka Edytowane 9 Lipca 2015 przez Lysy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
snoek3
Panowie ktoś posiada tytułowy ponton ... jak sprawa ma się do wedkowania na stojąco z takiej podłogi... jazeli ktoś ma większe gabaryty
...
Jak rozkładaniem takiej podłogi ... ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi