Gość mikolaj Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Gratulacje Ja jutro wyprowadzam się z Poznania, dwa kroki ale jednak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 6 miesięcy po założeniu tego tematu pozdrawiam Was serdecznie z..... Warszawy;-).Trójmiasto nas ugoscilo i owszem. Wędkarsko sezon super - sporo czasu na wędkowanie było. Zawodowo jednak nie mogłem znaleźć pracy. Dobrej pracy ☺.I finalnie od 1 grudnia mieszkamy w Warszawie. Poszedłem na rozmowę o pracę w Gdańsku i otrzymałem lepszą propozycję z tej samej firmy, ale nie w 3City.Ot plany swoje, a życie swoje ???? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cóż, życzę z całego serca powodzenia oraz...szybkiego powrotu do 3miasta ???? Wawa przegrywa w większości kategorii pozaekonomicznych. Gdybym tylko mógł, w podskokach przeniósłbym swoje życie nad morze. Do Gdyni najprawdopodobniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hahaha :-) Zdążyłem polubić 3City, ale wyboru nie było. Z kilku powodów prywatnych Wawa mi pasuje. Była na trzecim miejscu z listy miast do zamieszkania. ☺Dlatego też decyzję było łatwiej podjąć.3 przeprowadzki w ciągu roku - dość trudne wyzwanie :-)Będzie dobrze, bo dlaczego ma nie być :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witaj w nowym domuhttps://www.youtube.com/watch?v=B_P61M36bkY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzień dobry :-)Znalazłem inny film - Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dano to super , że W-wa , wyskoczymy na piwko lub ryby do W-wy tylko 100km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Z przyjemnością :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi