Siedzę sobie na dyżurku w szpitalu i dla reraksu kupiłem nowy nr WW. Na str 10/11 piękne szczupłe,szczególnie pierwszy i ostatni mają żadko spotykane,przepiękne ubarwienie.
Niestety, wygląd ryb oraz tło zdjęć raczej pozbawiają nadziei ,że odbyło się &Release
I Q..a zadaję sobie pytanie <_< ile jeszcze pokoleń musi minąć zanim tak piękne ryby dostaną swoją szansę?
Jak można być takim kretynem żeby usmiercać takie okazy?
Choć...żeby nie krzywdzić niewinnych : pomarzyłem sobie że 1-ka i 4-ka wróciły do wody ale niestety o 2-ce i 3-ce tego nie można powiedzieć . One są ewidentnie MARTWE
Pytanie
rocky
Siedzę sobie na dyżurku w szpitalu i dla reraksu
kupiłem nowy nr WW. Na str 10/11 piękne szczupłe,szczególnie pierwszy i ostatni mają żadko spotykane,przepiękne ubarwienie.
Niestety, wygląd ryb oraz tło zdjęć raczej pozbawiają nadziei ,że odbyło się &Release
I Q..a zadaję sobie pytanie <_< ile jeszcze pokoleń musi minąć zanim tak piękne ryby dostaną swoją szansę?
Jak można być takim kretynem żeby usmiercać takie okazy?
Choć...żeby nie krzywdzić niewinnych
: pomarzyłem sobie że 1-ka i 4-ka wróciły do wody ale niestety o 2-ce i 3-ce tego nie można powiedzieć
. One są ewidentnie MARTWE
42 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi