pioo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam, Jest przymiarka pod nowy patyś . Kijek na sucho wydaje się być całkiem szybki. Oceniam, że spokojnie nadaje się do lekkiego opadu. Miałby to być kijek do brzegowego łowienia średnimi wobkami? Macie jakieś doświadczenia? Ktoś macał, ktoś łowił? Faktycznie obsłuży 7g wobki? Wszelkie opinie mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja byłem zadowolony, ale łowiłem na gumy 3 i 4 cale plus 10 g główka. Bardziej jednak niż szczupaki lubiłem łowić z opadu Oxy. Sprzedałem ze względu na długość nie łodziową Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam .Konger PALADIN STEEL ARM 274/7-28g,moje pytanie czy ktoś łowi na ten kijek i mógł by podzielić się opinią odnośnie czułości ,akcji kija z góry dziękuję o opinie pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi