Sinopapużasty Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Panowie tworzę na szybko wobka pod bolenia. Niestety nie mam zbyt wiele czasu więc wystrugałem jak na razie tylko jeden korpus. Bazując na Waszym doświadczeniu co sądzicie o takim rozmieszczeniu obciążenia jak na fotce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Dziwny kształt jak na boleniówkę ale może coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Panowie tworzę na szybko wobka pod bolenia. Niestety nie mam zbyt wiele czasu więc wystrugałem jak na razie tylko jeden korpus. Bazując na Waszym doświadczeniu co sądzicie o takim rozmieszczeniu obciążenia jak na fotce? WP_20150725_002.jpgPodobnie dociążałem bezsterowce o bardziej "trilowatym" kształcie. W pierwszej partyjce wyszedł mi 1bardzo łowny (chyba 14 bolków ~70 w 1,5miesiąca), z 3 sezony z nimi kombinowałem, następne też łowiły, ale już nie były takimi kilerem...Co ciekawe, mój bezster z tym rodzajem obciążenia po czasie był zbrojony tylko w brzuszną kotwicę bo czasem okazywał się skuteczniejszy ciągniony za ogon nawet w wątku boleniowym fotki z wobkiem wtedy wklejałem i nik tego nie dojrzał Jak znajomym co go mieli, kazałem zaczepiać za dupcię to ale niektórzy się przekonali do uklei płynącej tyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/31939-woblerki-hand-made-stachu442/page-17post #337 może coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi