SPIDERLING84 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Planuję zakupić taki silnik jak w niniejszym ogłoszeniu;http://olx.pl/oferta/sprzedam-silnik-zaburtowy-marki-honda-2009r-CID5-IDaEm3x.html#c287204f3d Czy ktoś użytkował i ma opinie na jego temat? On jest chłodzony powietrzem? Czy da się podpiąć linię paliwową? Będę wdzięczny za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej1 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Planuję zakupić taki silnik jak w niniejszym ogłoszeniu;http://olx.pl/oferta/sprzedam-silnik-zaburtowy-marki-honda-2009r-CID5-IDaEm3x.html#c287204f3d Czy ktoś użytkował i ma opinie na jego temat? On jest chłodzony powietrzem? Czy da się podpiąć linię paliwową? Będę wdzięczny za opinie Chłodzony powietrzem, nie da się podpiąć linii paliwowej, głośniejszy od silników chłodzonych wodą za to lżejszy od np. Yamahy 2,5, mercurego 2,5/3,5 Zwróć uwagę , że są dwie wersje tego modelu - jedna z manetką gazu w rumplu i sprzęgłem odśrodkowym a druga z regulacją ,,gazu,, w suwaku i bez sprzęgła odśrodkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturbukowski Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Użytkowałem 2 sezony i żadnych problemów nie było pali tyle co nic . moi znajomi użytkują je po 7 lat bezawaryjnie . Edytowane 27 Czerwca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dzięki za informację, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bardzo dobry silnik kolega posiada go, bardzo sobie chwali obsługa i użytkowanie łatwiejsze od silników z pompą wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mam ten silniczek kilka sezonow i nie ma z nim zadnych problemow plywam po Wisle pychowka i wkolo komina daje spokojnie rade. Mozna go przewozic samochodem na boku, jest leciutki i nie ma zmartwien z pompka wody bo chlodzony powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 a jego waga to 12 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lokoko83 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Proponuję suzuki 2,5Kultura pracy o niebo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 pływam na takim tylko ze 2km głośny jak szlag i troche mały do łodki 3.3m ale jakoś się płynie. Jak koledzy piszą malutko pali, chłodzony powietrzem, w sumie nie ma sie co tam psuć, gdyby nie ten hałas byłby idealny na małe zbiorniki. Apropo moze ktoś ma jakiś pomysł żeby go wyciszyć ? Jakiś tłumik od skuterka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Aj tam hałas co chcesz z niego zrobić elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Głośny ale bardzo mało pali, 30km w rzece na 2l paliwa łódką 3m. Bardzo lekki, gdyby nie strefy ciszy nawet bym nie pomyślał o elektryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 mariusz no wiesz myśle nad zatyczkami do uszu kiedyś jak w trolu pływałem to panna nie mogła się do mnie dodzwonić cały dzień bo poprostu dzwonka nie słyszałem a zjeba później była ze ho ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 miałem i ja ten z suwakiem potwierdzam głośna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maggot Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Głośna ta honda i tyle, na dłuższą metę jest to uciązliwe dla sternika i otoczenia, nawet tego dalszego. Suzuki 2,5km jest o wiele cichsze choć bezszelestny też nie jest, też jest bezawaryjny, też jest lekki bo waży bodajże 13,5 kg, też mało pali, także ja bym zdecydowanie wybrał Suzuki. Miałem 7 lat i z czystym sumieniem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawele Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Panowie, jaka jest różnica pomiędzy hondą 2 km i 2,3 km, oczywiście poza mocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 2,3 km to chyba nowszy model 2km jesli sie myle proszę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawele Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Myślałem że 2 to przydławiona 2,3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SPIDERLING84
Planuję zakupić taki silnik jak w niniejszym ogłoszeniu;
http://olx.pl/oferta/sprzedam-silnik-zaburtowy-marki-honda-2009r-CID5-IDaEm3x.html#c287204f3d
Czy ktoś użytkował i ma opinie na jego temat? On jest chłodzony powietrzem? Czy da się podpiąć linię paliwową?
Będę wdzięczny za opinie
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi