casso Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Do użytkowników salmmerów. Potwierdzacie zaznaczone na czerwono podane pojemności szpul? Bo rozumiem że BRAID CAPACITY dotyczy plecionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Cos mi sie kojarzy, ze na 360ke wchodzil mi motek 150y 30LB i jeszcze byl luz. Ale w tym zestawieniu cos polali bo tyle raczej nie wejdzie.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Moim zdaniem tak moze byc. To jest w yardach. Ja zawsze daje podklad i nawijam po 100 metrow. Nie moge wiec powiedziec ile by weszlo na gola szpule... Nie znam nikogo kto by tak robil - ladowal ile wlezie na szpule kolowrotka spiningowego w tym przedziale mocy... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi