lukomat Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Choc male zakrzaczone rzeczki to nie moja specjalnosc, jednak dodam cos od siebie. Rok temu kupilem synowi Shakespeare Agilty Rise 6ft #3 i do tego linke Barrio Smallstream. Zestaw tani, ale jakosc do ceny naprawde zadowalajaca. Lapalismy tym zestawem wlasnie na malych rzeczkach, glownie na mokra muche i suchara. Z pstragiem 25-30cm juz jest zabawa. Poza rzutami znad glowy cwiczylem tez rolke i szlo bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Jak spróbujesz na muchę to szybko może się okazać że spinning St. Croix wylądował w niszy, czyli w pawlaczu. .. Co do linki to pod łowienie na małej rzeczce polecam odpuścić DT, i nabyć WF o krótkiej głowicy. Np. Vision Vibe 65 albo 85, albo jeszcze lepiej (bo taniej) Barrio Smallstream. W klasie kija, bez przeciążenia. Nie mam teraz czasu na rozpisywanie dlaczego, ale będziesz zadowolony Hmmm, próbuję. Ciągle jednak staram się dobierać metodę połowu do panujących warunków. Spinning jest zwyczajnie poręczniejszy ale jak woda mała i żrą owady z powierzchni aż miło to nie ma co się trzymać spina jak spódnicy mamy Wezmę pod uwagę Twoje sugestie, możesz jednak w chwili wolnego czasu rozwinąć temat kształtu linek, na pewno wielu z skorzysta.O tych Shakespear-ach słyszałem dużo dobrego, być może właśnie coś sobie z nich wybiorę.A tym Visionem Keeper 8' # 4 machał ktoś? Ed: Właśnie patrzę te linki i o ile Vision Vibe ma zaporową cenę o tyle Barrio Smallstrem już lepiej, tylko czy wiecie gdzie w Polesce mogę taką dostać? Edytowane 29 Lipca 2015 przez brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Gdzie można dostać tą linkę Barrio bo coś nie widzę w necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na fb mają profil i widzę na http://www.flylineshop.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi