Revizor Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Szanowni koledzy! Jak w tytule, szukam opinii użytkowników ww. patyka. Chcę go spasować z posiadana już Daiwą Megaforce 100 TSHL. Będę używał zestawu na Narwi z brzegu. Co chciałbym aby wylądowało na końcu zestawu? Bolek i przyłowy . Z góry dziękuje za opinię. Pozdrawiam Revizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Opcja 'szukaj', wbrew pogłoskom, nie rzuca się do gardła użytkownikowi <_< http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6034& ;prevloaded=1&&start=0 Tytuł tego tematu, to:Team Dragon silver edition cast 2.60m 14-35g fasta tytuł Twojego tematu:TEAM DRAGON SILVER EDITION - CAST 2,60m / 14-35g Dość blisko, więc może da się wykorzystać i rozwinąć tamten temat? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dziękuję. Rozumiem, że przeczytałeś moje pytanie? Rozumiem, również, że przeczytałeś dyskusję, której link mi podesłałeś. Interesują mnie OPINIE UŻYTKOWNIKÓW. Jednakże dziękuję za link. Czym innym jest dla mnie pytanie o wybór dł. kija (choć nazwa ta sama), a czym innym opinia użytkownika, który nim łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Proszę bardzo. Intencją moją było, aby nie powielać tematów, by łatwiej było wyszukiwać w przyszłości informacje.Przeczytałem twoje pytanie i tamten wątek. Dlatego napisałem że można go wykorzystać i rozwinąć - o opinie które Cię interesują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi