Henri Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Najczęściej łowię na 15ha zbiorniku zaporowym i mam problem z interpretacją żerowania drapieżników. Chodzi o to, że nie wiem jaka ryba ewentualnie mogła zaatakować drobnicę. Co za tym idzie nie mogę się wstrzelić w przynętę i prowadzenie. Idąc dalej ciężko również wyczuć, czy rzucać z przyponem, czy bez. Zastanawiam się, czy to był może szczupak, a może okonie atakują drobnicę, a może to boleń, a może jakiś kleń. Kilka razy zdarzyło się że jakieś ryby 40-50 odprowadziły moje przynęty do brzegu i albo był to boleń, albo kleń. Macie może jakieś swoje filmy z atakami drapieżników na drobnicę, albo znacie coś na YT. Ja próbowałem już szukać pod różnymi hasłami, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Henri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi