krzysiek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To sakndal. Już nawet nie wspomnę o tym, że ten wobek jest 2-3 razy droższy od przeciętnego plastika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Pewnie, kuriozalnie, gdybym przyladowal w gałąź to zniszzcenia bylyby mniejsze. A tak utworzyla sie taka plaszzcyzna podzialu, ktora powoduje wklejony układ - ster, obciazenie i taki plastikowy dynks.Przezornie kupilem 1szt.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ciekawe oczyszczanie wobków z ziela... Na moje oko musiał się rozlecieć po takim szlagu. Chyba działa wtedy duża siła i balsa jest zbyt słaba by wytrzymać ten test... W trolu stosuję tylko DT i NIGDY nie miałem problemu: złamania, pęknięcia. Są pogryzione, podrapane, podtarte i to wszystko... Masz niefart - zmień zachowania lub wobki. PSDzięki Tobie wiem jak jest zbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jezeli pacniecie o wode to zbyt duzo dla woblera za te pieniadze to bedzie tak jak napisalem. Nie ma potrzeby zmieniac przyzwyczajen, jest calkiem duza gama woblerow, ktore sie nie rozlatuja. To prawda, warto wiedziec jak to jest zbudowane... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jednak wszystkie z balsy czeka ten sam los...Pozostają syntetyki lub lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A nie nie nie...lipa mnie nie interesuje.. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jest calkiem duza gama woblerow, ktore sie nie rozlatujaDla mnie woblery Mann's są wręcz pancerne. Ale oczko osadzone jedynie w sterze może lekko niepokoić. Szkoda, że nie ma tu stelaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Były problemy i z Mann's-ami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A jakze, byly... Ale tak żałośnie mi sie nawet Dorado Invader nie rozpadl nigdy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 W Dorado lubi odpaść ster, czasem razem z kawałkiem pianki, ale w czasie holu awarii nie odnotowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na zdjęciu Mamuśka 103cm około 12kg wagiWitam, off top - 12kg na 103 cm dlugosci to zaiste imponujacy wynik. Moj rekord 15kg mierzyl...123cm. Czy ten jadl kamienie? No i czy go wypusciles, ze sie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No nieee, k..., nieee! Abo nie! Nie powiem nic! Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 na płytko 1-2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 na górki 3 m przy 4-5 m spadach ot i cały mój zestaw woblerowy... no może jest jeszcze kilka w zapasie ale to są podstawy POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 @Hunter Delikatnie trollingujesz.Jakiej linki uzywasz do tych Husky Jerkow i Thunderstickow i Countdownow ? 20 lb ? 15 ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dawno, dawno temu, na te najmnijesze Shad Rapy Piotrek łowił metrowe szczupaki na naszej lokalnej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 20 wystarczatajemnicą jest nie jej moc a jej ilość. na ABU 6500 mam nawinięty cały nawój tylko z 10 metrowym podkładem z żyłki i zdawało egzamin na ZZ NR 1 jest countdown i shad rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ja ciągle wierze że wrócą te czasy....na razie szykuje sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dzieki za info. To faktycznie sporo tej linki wejdzie na takiego 6500.... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jak wypuszczę 35-50m musi zostać na tyle by stanęła łódź i wyszalała się ryba, zmęczyła nie ma co walczyć na siłę. zacięcie z max siłą a potem walka na miękko, wszak kije do trolla są parabolikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Daleko puszczasz... u mnie to niewskazane ze wzgledu na zalesienie calego lowiska niemalze... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 grubsze linki - gorsza praca mniejszych wobkówmoże warto mieć po prostu uwalniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ja ciągle wierze że wrócą te czasy....na razie szykuje sprzęt Oby te czasy wróciły. Ja największego szczupaka z trola złowiłem na Lake'a 7. Ale hydroakustycznie to znacznie „większy” wobler niż Shad Rap podobnej długości… To było niesamowite, jak te zębacze gryzły Shad Rapki – na przemian z ładnymi garbusami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mój największy padł na shadrapka 5 podmalowanego przezemniemiał równiutko metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi