legion Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie wiem jak u kolegów,ale w okolicach warszawy nie ma komarów.Zaliczyłem już kilka nocy i rączki i nóżki nie pokąsane.A jak u was w innych rejonach kraju,i co to się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wczoraj byłem w N.D. Maz , komarów ci tam dostatek , a to tylko 30km od Warszawy. Rzeczywiście w samej Warszawie trudno o komara , o ryby zresztą też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jakoś za nimi nie tęsknie, ale w moich okolicach też ich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie wiem jak u kolegów,ale w okolicach warszawy nie ma komarów.Zaliczyłem już kilka nocy i rączki i nóżki nie pokąsane.A jak u was w innych rejonach kraju,i co to się dzieje ?Po szczawiu i mirabelkach przyszła kolej na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) U mnie na mazurach tez znosnie Pewnie wędkarze zaczęli zabijać z braku ryb Na bezrybiu i ...komar ryba Edytowane 29 Czerwca 2015 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ubiegły rok był pod tym względem podobny do obecnego. Oba mialy zimny maj i być może to jest jakieś wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 W tamtym roku na mazurach była plaga meszek i komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Na kielecczyźnie gryzą równo, wczoraj wyskoczyłem na chwilkę za okoniem nad rzekę (na moje nieszczęście, parę dni wcześniej wyjąłem z torby repel'a ) to mi chciały oczy wydłubać. Dodam, że rzeka schowana w gęstwinie drzew i innych krzaków. Na zbiornikach względny spokój. Rok temu o tej porze było dużo gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie wiem jak u kolegów,ale w okolicach warszawy nie ma komarów Wczoraj byłem w N.D. Maz , komarów ci tam dostatek , a to tylko 30km od Warszawy. Rzeczywiście w samej Warszawie trudno o komaraW N.D.Maz byłem busem i na budzie przebierałem się z spodniobutów , a komary gryzły w najlepsze . Następnego dnia jak otworzyłem samochód , to z setka komarów wyleciała na wolność . Koledzy jeśli zaczną się teraz komary w Warszawie , wybaczcie , to będzie moja wina . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fakt, komarów ci u nas dostatek chętnie się podzielimy z kolegami z innych miast Byłem wczoraj wieczorem nad Wisłą, to nawet ultrathon pomagał na 15min takie to natrętne stworzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A ostatnio byłem nad wodą, to były w trawie jak się składałem, a na opasce już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A ostatnio byłem nad wodą, to były w trawie jak się składałem, a na opasce już nie.W dzień siedzą w trawach i krzakach , ale wieczorem wyłażą i tak jak kolega pisze , wszelkie anty działają kilkanaście minut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 U mnie na mazurach tez znosnie Pewnie wędkarze zaczęli zabijać z braku ryb Na bezrybiu i ...komar ryba W okolicach Augustowa całkiem przyjemnie. Nawet wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 7 Lipca 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Polecicie może jakiś skuteczny środek na komary? Mugga, Off i nawet olejek waniliowy nie pomaga:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Olejek waniliowy to na meszki, na komary najlepszy był Ultrathon, ale skończył mi się i jadę na jakimś tanim Brosie, daje radę, choć trzeba się dopsikiwać.Pokąsanym dedykuję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Tu masz wybór:http://fishclub.pl/743-repelent-repel-mugga-ultrathon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Z tego co wiem to w wielu miejscach kraju były prowadzone opryski przeciw komarom i jak widać jest efekt. Na śląsku w tym roku jakoś wyjątkowo mało komarów, można spać spokojnie przy otwartym oknie. Bywam też nad Wartą w łódzkim i komarów też nie wiele... ale za to są inne motherfuckery... i jeszcze takie: Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Na Podkarpaciu tną na zmianę ze ślepkami. Gdów i okolice bardzo mało komarów.Mazowsze im bliżej centrum, tym mniej komahów. Ophyski były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Te stwory powyżej to tną u nas w dzień a komary po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Hehe przed chwilą przypadkowo na to trafiłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W ofercie F-M pojawiła się Mugga - DEET 50%http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/mugga-deet-spray-50-a270-p2239-k16667.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Niestety u mnie mugga się nie sprawdziła...zarówno ta w aerozolu jak i w kulce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Sprawdzony środek:Zagladamy do kosmetyczki zony w poszukiwaniu odpowiedniego atomizera. Ja trafilem na mgielke do ciala. Zawartość o ile jest wylewamy wedle uznania do umywalki/muszli. Pojemnik płuczemy i w 99% napelniamy woda. Dolewamy odpowiednia ilość kropli żołądkowych. Nad woda spryskujemy się i komary z glowy mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Komary z głowy i miejsce na wycieraczce gwarantowane od kilku, do kilkunastu dni, w zależności od tego, jak drogie perfumy spuściliśmy w klopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi