Skocz do zawartości

Komary

legion

Rekomendowane odpowiedzi

Na kielecczyźnie gryzą równo, wczoraj wyskoczyłem na chwilkę za okoniem nad rzekę (na moje nieszczęście, parę dni wcześniej wyjąłem z torby repel'a ) to mi chciały oczy wydłubać. Dodam, że rzeka schowana w gęstwinie drzew i innych krzaków. Na zbiornikach względny spokój. Rok temu o tej porze było dużo gorzej...

Nie wiem jak u kolegów,ale w okolicach warszawy nie ma komarów

Wczoraj byłem w N.D. Maz , komarów ci tam dostatek , a to tylko 30km od Warszawy. Rzeczywiście w samej Warszawie trudno o komara

W  N.D.Maz  byłem busem i na budzie przebierałem  się z spodniobutów , a komary gryzły w najlepsze :( . Następnego dnia jak otworzyłem samochód , to z setka komarów wyleciała na wolność . Koledzy jeśli zaczną się teraz komary w Warszawie , wybaczcie :unsure: , to będzie moja wina :D .

• Like 5

• 1 miesiąc temu...

Z tego co wiem to w wielu miejscach kraju były prowadzone opryski przeciw komarom i jak widać jest efekt. Na śląsku w tym roku jakoś wyjątkowo mało komarów, można spać spokojnie przy otwartym oknie. Bywam też nad Wartą w łódzkim i komarów też nie wiele... ale za to są inne motherfuckery...

baLe6b6U3aUkXJB6TX.jpg

i jeszcze takie:

038.jpg?w=627&h=419

Edytowane przez Pasta

Sprawdzony środek:

Zagladamy do kosmetyczki zony w poszukiwaniu odpowiedniego atomizera. Ja trafilem na mgielke do ciala. Zawartość o ile jest wylewamy wedle uznania do umywalki/muszli. Pojemnik płuczemy i w 99% napelniamy woda. Dolewamy odpowiednia ilość kropli żołądkowych. Nad woda spryskujemy się i komary z glowy mamy.