Durzy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Cześć,Kupiłem kilka dni temu na angielskim Ebay`u multika: ABU Revo SX-L.Miał to być standardowy model, ten z przełożeniem 6,4:1, nówka sztuka.A dostałem: Przełożenie 7,1:1, 11 łożysk (nie 10) i inne mocowanie korbki. Czy spakowali mi do pudełka wersję HS (na to wygląda)? Jeśli tak, to która to generacja, 3? Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jeśli to ten to SX HS-L 2 generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kurde, no taki samiuśki.Ale pudełko mam od tego wolniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Są jeszcze? Podaj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Były dwa. Ale już nie ma.Multika kupiłem miesiąc temu, ale dopiero w zeszłym tygodniu odebrałem. http://www.ebay.co.uk/itm/181752190883?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Albo wersja HS nie różni się wizualnie od tej wolniejszej, albo ja też dostałem HS w pudełku od "zwykłego" Tyle, że ja kupowałem w sklepie i raczej mało prawdopodobne, żeby pomylili pudełka. Cały czas żyłem w przeświadczeniu, że mam Revo SX generacja 3 i przełożenie 6,4:1. Byłem w błędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 O ile pamiętam to trzecia wersja opisana jest na pudełku Revo SX3-l. Ten mi wygląda na drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Revo 3 chyba ma inną śróbę mocującą korbę (czerwona śróba) a to na bank 2 generacja chyba że różnią się w zależności od rynku na który trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Na stopce mojego Revo jest oznaczenie: 03 A 12 AK, a na schemacie, który był w pudełku pisze: Revo SX-L 16 03 (jak wpisuję to w góglach, to mi modele Kałasznikowa wyskakują ). Czy po tych napisach można wywnioskować dokładnie? Nie żebym się jakoś zawziął, ale lubię wiedzieć co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moj wyglada identycznie, ale jest na nim informacja o przelozeniu 7,1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi