Michci0 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dzisiaj 6 godzin testowania kołowrotka i podtrzymuje to co pisałem wcześniej naprawdę warty kołowrotek swojej ceny. Katowalem go 25, 35gr główką plus demony i lunatic 15cm duże woblery szczupakowe i nie był to żaden problem dla tego kołowrotka przekładni nie było słychać żadnych stuków pukow nawet ten luz na raczce był jakoś mniej wyczuwalny ale to akurat prawdopodobnie wina skostchnialych rąk z zimną nie wiem co będzie za rok z nim jednak na te chwile zostaje numerem 1 w moim sprzęcie przy tej cenie nic lepszego nie znajdę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ciekawi mnie wersja z mniejszym przełożeniem... Kusi trochę ten kręcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogas Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Też się zastanawiam nad tym młynkiem wersja MX 2000 do kupienia za ok 60 euro tylko nie wiem który to rocznik. To chyba poprzednia wersja Revrosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zamowilem 2506h dh z Japoni, zauroczyl mnie wyglad i podwojna korbka.Niestety przesylka free i musze czekac 4 tygodnie , kurde nie mialem opcji zeby wziac inna, tzn nie wiedzialem jak.Z gory zakladam ze moge sie zawiesc , daiwa za 70 euro nie brzmi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 nie zdziw sie jak kolowrotek bedzie po tygodniu ja czekalem 8 dni daj znac jak ten kolowrotek sie sprawuje wstaw fotki jak wyglada bo jestem zainteresowany nim a nie bardzo narazie moge go zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak dojdzie to wstawie, ale pewnie troche to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=d8iaRYFXSbYjest szansa aby ktos przetluamczyl co ten gosciu mowi? niestey po rosyjsku ja nie pajmaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przykro mi ale w tym filmiku nie ma nic ciekawego. Niechce mi się tłumaczyć słowo w słowo. A więc w skrócie. Mówi tylko gdzie było zamówione, o cenie że taniej w internecie, itd. Przytacza suche fakty z kartonika. I tak do 10min. Pózniej pokazuje pokrowiec na kręciołek, i do samego końca klepie frazesy reklamowe Daiwy. To samo można przeczytać w katalogu. Najgorszy filmik o kołowrotku jak w życiu oglądałem. Nawet nie mówi nic o tym jak kołowrotek kręci na sucho, jak działa w trakcie użytkowania itd. Jedyny plus że można zobaczyć jako tako nawój, dosyć duże wgłębienie po środku szpulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Niedługo będzie dostępny w PL dystrybucji z 2 letnią gwarancją i raczej sporo taniej niż u wiadomo kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dokładnie. Kręciłem nim na pokazach. Naprawdę solidnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zamowilem 2506h dh z Japoni, zauroczyl mnie wyglad i podwojna korbka.Niestety przesylka free i musze czekac 4 tygodnie , kurde nie mialem opcji zeby wziac inna, tzn nie wiedzialem jak.Z gory zakladam ze moge sie zawiesc , daiwa za 70 euro nie brzmi dobrze. Spokojnie, jeśli Daiwa nie obniżyła lotów, to będziesz zadowolony. Ja pod koniec 2011 kupiłem bodaj ostatniego w PL Revrosa w rozmiarze 1500, czyli chyba 1 generację, jeszcze przed MX. Nie powiem, początki mieliśmy niełatwe. Po wyjęciu z pudełka luz na korbie wydał mi się zdecydowanie za duży, no ale nic poszedł w bój. Po dwóch tygodniach rolka kabłąka zaczęła niemiłosiernie trzeszczeć, a,że był koniec sezonu wysłałem go na gwarancję. Pojechał do Niemiec, wrócił z powrotem do PL, bo okazało się, że wtedy serwis prowadził Abramis. W końcu po 2 czy 3 miechach wrócił do mnie, no i bingo! Luz na korbie zlikwidowany, rolka cichutka jak Macierewicz na czas wyborów. Byłem w szoku, że firmowy serwis tak dobrze to zrobił. Od tej pory to mój ulubiony kręcioł, nie smarowany, niedopieszczony, raz wykąpany w jeziorze, a chodzi jak złoto do dziś. Fakt faktem, że ciąga tylko okoniowe precjoza na główkach do 7 gram, ale jednak ora non stop gdy łowię. Tego ad 2015 też sobie sprawię, bo coś mi się wydaje, że za tą kasę to będzie dobry wybór.W tamtym roku kupiłem z Ebaya Daiwę Aird w rozmiarze 2000. Co ciekawe szpula zapasowa jest w rozmiarze 1500, fajne rozwiązanie. Fakt, zachowałem się jak blondynka bo spodobał mi się z wyglądu, ale po roku złego słowa na niego nie mogę powiedzieć. Żadne cudo, ale do okoniowej biżuterii jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Kołowrotek trochę już podzwigal lowie przeważnie 20gr + gumy 12/15cm luzy żadne się nie pojawiły większego oporu czy glosniejszej pracy też nie dostrzeglem działa jak na początku jednak troszkę denerwuje nawoj 90cm to jednak dużo i muszę sporo wolniej kręcić korbka jak z kimś jestem na rybach to każdy mówi co tak szybko zwijasz... I albo jest bez rybie albo ryba to też przeszkadza bo ostatnio to cienizna nad tą woda Czekam co kolega powie o czarnej wersji i zamawiam dla siebie Edytowane 25 Października 2015 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wysłana 23.10 od 3 do 5 tygodni i taka informacja, proszę o kontakt jeśli nie dojdzie bo czasem się to zdarza. Czuję wałek, poczekam mam czas gdyby to był jakiś rarytas to bym tupal nóżkami, i tak czuję że skończy jako przewijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie masz zarejestrowanej przesyłk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Co myślicie o tym kołowrotku http://www.mefistofishing.pl/daiwa-revros-3000-new-2015-p-1314.html. Na pierwszy rzut oka całkiem zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 O tym kołowrotku właśnie jest ten wątek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Czy kolega grunwald1980 Dostal juz kolowrotek czy niestety jeszcze nie dotarl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nie dotarł, dostałem wiadomość że coś na japońskiej poczcie nie terenu,powiedziałem żeby oddał kasę bo nie będę następnych prawie 2 miesięcy czekał.w ramach zadośćuczynienia mam niby jakieś gratisy dostać, w co nie bardzo wierzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 No to lipa Witku,szkoda :/Cisnij go o zwrot kasy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Już jak napisałeś że sprzedający napisał że czasem nie dociera paczka czułem ze będzie lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ladne jaja.Za kolowrotek sprzedawca zwrocil a dzis go odebralem z poczty .Prezentuje sie dobrze miekko kreci, jak bedzie podczas pracy okaze sie nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 hahahah no to ladnie xD mozesz wrzucic jakis filmik z nim?albo chociaz zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czym różni się wersja E(oprócz koloru) np.http://allegro.pl/kolowrotek-daiwa-revros-e-3000a-nowosc-i6000248139.html od wersji opisywanej w wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Opisze ktoś wrażenia z użytkowania Revros'a. Zastanawiam się nad maluchem 1003HA do lekkiego spinna. Z góry dziękuję za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Także zastanawiam się nad Revrosem ewentualnie Ninja lub legalis do lekkiego spinningu. Czy może ktoś się wypowiedzieć na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi