PatLove Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie tez zastanawiam sie nad tym młynkiem w rozmiarze 1500 pod szwedzkie okonie i podobnie jak nalewator chciałbym wiedzieć, czy wersja E różni sie tylko kolorem? Ponad to czy ktos ma doświadczenie jak ten kołowrotek radzi sobie z cienkimi plecionkami rzedu 0,06-0,10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmo Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Pozwolę sobie tutaj zadać pytanie. Będąc w sklepie wędkarskim zauważyłem, że Ninja Revros Legalis w rozmiarze 2000 i 2500 mają korpusy tej samej wielkości. Kołowrotki te w rozmiarze 3000 mają większy korpus. Czy może ktoś orientuje się czy przekładnia również jest większa? Czy może we wszystkich jednakowa? Zastanawiam się czy między 2000 i 2500 jest różnica w wielkości przekładni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) W modelach 2000 i 2500 są tylko różnice pojemności szpul, body takie samo. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) W modelach 2000 i 2500 są tylko różnice pojemności szpul, body takie samo.To wiem, w 3000 body jest większe i pojemność szpuli, ale mnie interesuje wielkość przekładni, w tych trzech wielkościach kołowrotków. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez tomekmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia po sezonie użytkowania revrosów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Co myślicie o tym kołowrotku http://www.mefistofishing.pl/daiwa-revros-3000-new-2015-p-1314.html. Na pierwszy rzut oka całkiem zacnie. ktoś takim kręcił dłużej niż rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A może wiecie, czy idzie dostać taką fajną podwójną korbkę osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) W modelach 2000 i 2500 są tylko różnice pojemności szpul, body takie samo.Oj chyba nie bardzo Ninja 2000 a Ninja 2500 różni się wielkością i wagą , odpowiednio 240g i 270gOglądałem obie i przygarnąłem 2000 Edytowane 16 Lutego 2017 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć , używał ktoś Daiwy Revros 1500 ? Chciałbym go do okoniówki kupić jednak mało opinii o nim .Mile widziane wasze zdjęcia tego młynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Odświeżę troszkę temat.Jak sprawuje sie Revros w kolorze niebiesko czarnym, ten z 4 łożyskami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Czy ktoś posiada Revrosa EA tego niebiesko czarnego w rozmiarze 2500 i może podzielić się wrażeniami z użytkowania? Znalazłem ten kręcioł w dobrej cenie i się zastanawiam nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djaheu Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Czy ktoś posiada Revrosa EA tego niebiesko czarnego w rozmiarze 2500 i może podzielić się wrażeniami z użytkowania? Znalazłem ten kręcioł w dobrej cenie i się zastanawiam nad zakupemUżytkuję ten kołowrotek od listopada ubiegłego roku. Najpierw przeznaczony był do łowienia okoni a od czerwca pracował bardzo dużo godzin przy łowieniu sandaczy z opadu gumami 4' plus głowki do 15 czasem 20 gram. Pracuje przyzwoicie, hamulec płynny. Ja placiłem około 220 zł. Wg mnie w tej cenie warty zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Czyli za 154zł wart grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zdecydowanie, zwłaszcza że to taka lepsza Ninja, tylko zamiast zapasu jest lepszy kabłąk. Cena śmieszna, a kołowrót naprawdę odstaje na plus od swojej klasy cenowej. Byle nie oczekiwać Biomastera czy Caldii... A grzech, to jedną we trzech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Czym cholera się różni revros G od wymienionych wyżej? Tylko kolor i pochodzenie? (Wietnam) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Waga i korbka jest inna, to na pewno. Inne różnice jakie wymieniają sprzedający to hamulec rotora, i różnie podają przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jak ze smarowaniem ,smarował ktoś zaraz po zakupie,dają do nich coś smaru?Na sucho chodzi fajnie lekko,podczas wędkowania czuć, że coś tam delikatnie stuka,tak jakby zęby przekładni.Chyba nie obędzie się bez rozkręcania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Też myślę nad Revrosem niebieskim tylko gdzie szpulę dokupię drugą . ew jak to z ninja wypada w porównaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Kołowroteczek fajny tylko ten brak szpuli..... Gdzie można szpulkę dokupić i w jakich pieniądzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Mój 2500 przeszedł ostatnio chrzest na sumie 114cm i kręci tak jak po zakupie ( jest przy kiju mlf do 11g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi