esoxlucius1 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam mam problem z tym kolowrotkiem i nie wiem czy to normalne. Zauważyłem że przy wyłączonej blokadzie obrotów wstecznych jak się potrzasnie kolowrotkiem słychać jak się te wałeczki od oporowki przemieszczają z takim stuknieciem.Nie wiem czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodzu Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Minimalny luz przy wyłączonej blokadzie musza mieć, jak nie maja luzu to działa blokada. Jeżeli blokada działa poprawnie to według mnie nie ma się co martwić. Chyba że grzechocze tak że na drugim brzegu słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ale to aż tak że słychać grzechotanie? Przy włączonej blokadzie cisza, kołowrotek jest nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kombajnista miał wiedzę na temat takiego kręcioła,jeśli wiesz o kogo chodzi napisz mu priva. może odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi