pacek222 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam,dzisiaj rano po powrocie z nad wody zauważyłem że w skarpecie spodni zaczyna podklejenie szwów puszczać jeszcze wody nie puszczają ,i tu pytanie czy oddawać na gwarancje już teraz czy czekać aż zaczną cieknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Może jest i trzecia opcja... przyklej to odpowiednim klejem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Taką opcję też brałem pod uwagę tylko później może być problem wrazie jakiegoś przecieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Skalkuluj czy się opłaca. Ile wyjdą koszty przesyłki, czas na reklamacje itd.Jaka to firma i model? Bo może jednak nie ma sensu wysyłać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Spodnie poleciały na gwarancję ,puki jest niech działają,kosztów przesyłki brak a 2 tygodnie odejdę się bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Te tasiemki już tak odchodzą i nie ważne czy w spodniach za 300 zł czy za 1500zł.Jak to było przyczyną reklamacji,to przygotuj sie na ciągłe takie sytuacje. A jeansy też reklamujesz ja Ci się przecierają ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Taps ma rację, reklamację prawdopodobnie odrzucą, bo to normalne ślady użytkowania. W moich śpiochach, u kumpli również tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Może i tak ale jeansy po 5 wyjściach po średnio 6-7h nie przecierają się tymbardziej że stosowałem dodatkową skarpetę neoprenową,pierwsze gacie to trzeba się nauczyć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Więc jakie to spodnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Może i tak ale jeansy po 5 wyjściach po średnio 6-7h nie przecierają się... I kosztują 3 razy mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Więc jakie to spodnie???Zapomniałem na wstępie napisać żadne wodotryski C5 w decathlonie kupione dlatego brak kosztów wysyłki skłonił mnie do oddania ba gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi