tetsu Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam. Mam pytanie jakiej jest wielkości wizualnej ten kołowrotek np jak SPRO Passion 730?? czy mniejszy. Ogólnie chodzi mi o kołowrotek pod okonia może i pstrąga. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Skoro brak odpowiedzi sam sobie odpowiem na moje pytanie i może w przyszłości komuś innemu . Kołowrotek jest mały mniejszy od SPRO PASSION 730 i ciut mniejszy od CATANY 2500. Kręci lekko i płynnie pod obciążeniem nie czuć przekładni (moje próby woblerek 7cm+ duzy nurt) jakieś luzy są na korbie ale puszka browara i można to zniwelować . Hamulec precyzyjny i równo oddaje żyłkę. Bardzo dobrze układa żyłke 20mm i 16mm z plecionką jeszcze nie próbowałem. Szpula zapasowa taka sama jak główna no i 5 lat gwarancji. Ogólnie przez pare dni użytkowania polecam idealny pod okonia i pstrąga. Pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2015 przez tetsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi