Oleix Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Niestety w tym roku wypadło że będe się kisić na plaży gdzieś w okolicy Sarbinowa i szukam ewentualnego planu awaryjnego żeby nie zwariować przez ten cały lipiec...Jeśli ktoś był by tak łaskawy na priv podzielić się informacjami gdzie mógł bym sobie porzucać woblerkami w rejonie 50-60 km od Sarbinowa i złowić jakąś sensowną rybkę(którą oczywiście wypuszcze) był bym niezmiernie wdzięczny!Oczywiście nie licze o dokładne namiary miejscówek (sam je znajdę ) ale ewentualnie polecenie odcinka rzeki gdzie warto zajrzeć.Pozdrawiam Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Stary Kraków- Wieprza (nieco tylko dalej ) Edytowane 30 Czerwca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Moje rejony jakby nie patrzeć. Jutro jak wrócę z pracy to na pw Ci skrobnę co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Moje rejony jakby nie patrzeć. Jutro jak wrócę z pracy to na pw Ci skrobnę co nieco. Oj tak, tak i mi na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 tu może znajdziesz podpowiedz:http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/1395/cms/szablony/7046/pliki/04_radtkebaltyk.pdfhttp://www.salmon.pl/artykuly/publikacje/ichtiofauna-dorzecza-parsety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Nie ma za co panowie. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi