lukomat Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Temat juz sie kilka razy przewinal, ale ja mam troszke inne wymagania. Po debacie z moim staruszkiem doszlismy do wniosku, ze kamizelka do spinningu powinna miec wieksze kieszenie, zeby pomiescic pudlo z woblerami. Ojciec znalazl cos takiego: http://www.hurch.pl/index.php?s=produkt&idCat=76&idP rod=2032 Dwie pojemne kieszenie w pionie i kilka mniejszych. Moze szalowo nie wyglada, ale chyba da rade. Ktos moze juz ja przetestowal? Albo moze macie inne propozycje? Nie wiedzialem nic ciekawego ani na Cabelas ani na BassPro. Myslalem tez o chest-packu Fishponda. Duzo kieszeni, ale wszystkie male i wyglada, ze troche wazy. Chyba nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Kupiłem kormorana twin bag za 55zł i jest na tyle miejsca co w kamizelce za 300zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja mam tego cormorana i dla mnie jest do dupy - jak wrzuce kilka pudełek do kieszeni na przodzie to cieżko mi operować wedką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mi z wyglądu jak najbardziej pasuje, wreszcie kamizelka na której jest miejsce na naszywki jerkbaitowe również szkoda tylko że cena tych sensownych kamizelek nadal straszy a te wszystkie w przedziale 100-150 są powiedzmy wątpliwej jakości i przydatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Trzeba trochę mieszać i nie ładować za dużo pudeł z przodu bo faktycznie trochę ciągnie do przodu.Można ściągać paskami mocniej to się nie obsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Od kilku sezonów używam takiego Graffa: http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=prod&id=548& dzial1=50&nr_dz_gl=〈=pl Spokojnie można zmieścić pudełka ze sporymi woblerami. Na razie nie odnotowałem żadnych usterek, suwaki działają, nigdzie się nie pruje itd. Cena bardzo umiarkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Graff raczej odpada, mam muchowa i nie jestem zadowolony. Zamki sie rozwalaja i chyba cos z konstrukcja jest nie tak, obciazenie zle sie rozklada na ramiona i kark. Simms robi fajne kamizelki ale kiszenie sa zdecydowanie za male.Wada chest-packow, jak dla mnie, jest to, ze kilka kieszeni nachodzi na siebie. Kumpel ma Fishponda, jak zapakuje kiezenie, to wszystko z przodu odstaje. Bardzo nieporeczne. Mi wystarcza dwie duze i jedna lub dwie male kieszenie z przodu, a z tylu na aparat. No i musi sie nadawac do brodzenia. Ktos widzial takowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 może wychwood truefly-vest ? wygląda bardzo rozsądnie, i kieszenie nie wydają się być małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nawet nie glupio wyglada i podejzanie tanio. Slaba wytrzymalosc jest mocna strona Wychwooda A moze ktos tego Loopa ma? http://www.fishingmegastore.com/loop-opti-vest~5186.htmlTroche kosztuje, ale spelnia wymagania. Ciekawe tylko czy wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wedki to każdy robi u wędkoroba ale do krawca to już szkoda czasu iść , nie lepiej uszyć sobie na miarę?? Skoro te, które w handlu Ci nie odpowiadają to pogadać z krawcową i będziesz miał dokładnie to czego oczekujesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 O ile wedki bezposrednio wplywaja na wedkarski wynik o tyle to, w co jestem ubrany mniej.Cos chyba nie tak z tymi linkami na poczatku watku? Musze powiedziec, ze skutecznie to musi odstreczac do lektury watku... Odnosnie jednej takiej cechy kamizelki wedkarskiej, ktora moim zdaniem jest najistotniejsza a takiej jeszce nie widzialem organoleptycznie...Jak dla mnie kamizelka wedkarska (zakladam ze uzywa sie jako ostatnia, zewnetrzna warstwa) nie zawadzi jakby byla z czegos co nie przemaka.Zakladanie drugiego dnia na siebie mokrej szmaty nie jest ok a i niszcza sie rozne przedmioty, ktore tam sie trzyma. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 U mnie ten link dziala, wiec nie wiem co jest zle.Niby kamizelka nie lowi, ale jak sie caly dzien w niej lazi to jednak robi roznice czy jest wygodna czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Sam link działa, tylko obrazek kamizelki się nie wyświetla, ja wchodzę po lewej w zakładkę kamizelki i tam wybieram kamizelkę ATLAS nie wiem od czego to zależy, ale sposobem macajewa działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 http://www.hurch.pl/index.php?s=pokaz&menu=1008&do=u nset http://www.looptackle.com/Shop/Carry-Systems/OPTi-Vest Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jesli szukasz dobrej kamizelki to polecam wyrób Orvisa Battenkill Pro Guide Vest. Kamizelka produkowana z niewielkimi zmianami przez ponad 12 lat.Niezawodne zamki, kieszenie pojemne, materiał zbudowany w ten sposób że kiedy wbije się w niego hak z zadziorem to rozciągamy go i wyjmujemy bez rwania, bardzo komfortowa nawet gdy włożymy ciężkie i duże pudełka z przynętami. Sam jej używam od 9 sezonów i nie widzę wad. http://www.orvis.com/store/Product.aspx?pf_id=818P&dir_i d=758&group_id=781&cat_id=5138&subcat_id=6037 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Dzieki. A pudlo 15x20cm wejdzie w te wieksze kieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam.Tak to wygląda przykładowo zapakowane i wypakowane najwieksze pudełko pośrodku 20*14*3,5cm wchodzi do trzeciej i drugiej kieszeni od przodu, czarne pudełka C&F 20*12*4 wchodzą spokojnie z zapasem do wszystkich kieszeni oprócz zupełnie tych z przodu gdzie wejdą ale z pewnym oporem. Kamizelka na zdjęciu może nie jest już najpiękniejsza ale ma za sobą jakieś 9 sezonów, każdego roku około 50 dni nad wodą w słońcu i deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A tak z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 OK, dzieki. Wyglad to dla mnie rzecz drugo, a nawet trzeciorzedna. Najwazniejsza funkcjonalnosc i wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Hej, Łukasz.Ja ze swojej strony mogę Ci polecić plecak William Joseph ESCAPE.Świetne wykonanie, wchodzi sporo i do plecaka i do kieszeni na piersiach a przy tym prawie nic nie waży i oddychają plecy dzięki systemikowi. Postaram się coś wkleić później.W Polsce drogie al na zachodzie ceny miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Przyznam sie, ze nie znam tej marki. Patrzylem na stronke, ale nie maja modelu Escape, chyba ze przegapilem. Mozesz wskazac, ktory ty masz?http://www.williamjoseph.net/packs_and_vests.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hej, W.J. to absolutnie światowa czołówka jeżeli chodzi o akcesoria i ubrania dla wędkarzy, szczególnie muchowych.Oto ESCAPE: http://forum.camofire.com/fishing-deals/william-joseph-escap e-fly-fishing-pack-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dzieki. $58 to w sumie nie wiele. Chyba ten mode juz wyszedl z producji i dlatego nie ma go na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi