namek Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam mam zamiar pobawić się bocznym trokiem i mam pytanie odnośnie wabików chodzi mi głównie o małe twisterki 3 - 4cm jaką firme polecacie Panowie spinningisci?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mann's nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ciekaw jestem właśnie czy jakieś tańsze twisterki dorównują Mannsowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja od siebie polecam gumy Crazy Fish smaczek mają fajny,jest w czym wybierać i okonie nie gardza.Większe świetnie się sprawdzają pod klasyczne zbrojenie.Moje ulubione to Polarisy http://eu.crazy-fish.biz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Bardzo dobre są też twisterki relaxa. U nas się sprawdzają:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 mans , traper , relax , konger całą tęcze kolorów bedziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja czasami zawieszam keitech spider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 dz za odpowiedzi ale mam pytanie odnośnie tych twisterków miał ktoś do czynienia z nimi przypominają relaxa ? http://www.phoenix-fishing.com/index.php?option=com_content&view=article&id=174&Itemid=220〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) dz za odpowiedzi ale mam pytanie odnośnie tych twisterków miał ktoś do czynienia z nimi przypominają relaxa ? http://www.phoenix-fishing.com/index.php?option=com_content&view=article&id=174&Itemid=220〈=pl bardzo podobne , uzywałem , tez sie na nie okonki lapia jakbys znalazl gdzies w sprzedazy w mniejszych ilosciach to daj znac na pw ps. juz znalazlem ;p Edytowane 2 Lipca 2015 przez Spawciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nasz forumowy kolega @robertd ma bardzo fajne twisterki w rewelacyjnej cenie. Dostałem kilka na testy i powiem że nieźle połowiły okoni, nie było garbusów po 40cm ale takich do 25cm bardzo dużo. Jestem pozytywnie zaskoczony, muszę zobie zamówić większy secik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Do bocznego troka u mnie najlepiej sprawdza się Manns Mannipulator Twin 45mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Biała perła i seledyn > moje ulubione ( okoni też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi