dekosz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam Panowie możecie polecić jakiś niedrogi nocleg w Zakopanem na 3-4 noce dla 2 osób Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) A miałem napisać już w maju o fajnym miejscu w górach i w końcu zapomniałem.Byłem z rodzinką w miejscowości, a w sumie wsi, Gliczarów Górny.Od Zakopanego kilka km a dojazd zajmuje chwilę.Sama miejscowość super położona, na wszystko patrzy się z góry.Z balkonu widać było praktycznie całą panoramę Tatr.Wypas.A sam nocleg - agroturystyka z kozą, owcami itp.Pokoje czyste i zadbane z łazienką i balkonem. Z wyżywieniem 55zł/os dorosła - śniadanie rano i obiadokolacja pod wieczór.A tyle na stole wszystkiego, że nie zjesz już nic nigdzie indziej.Do wyboru zawsze po 2-3 opcje.Gospodarze super mili i ze wszystkim idzie się dogadać. Ale!!! uważam że opcja tylko dla osób z samochodem!Nie wyobrażam sobie, a zwłaszcza z dzieckiem, pojechac tam bez własnego transportu. Czy tanio - myslałem że bez szału, cena znośna, bo przecież nie centrum Zakopanego.Ale jak tam pojechaliśmy okazało się, że cena super jak na te warunki.Polecam ...tym bardziej że sam trafiłem tam z polecenia Agroturystyka 'U Marysi'.za chwilę namierzę ofertę i podeślę link http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/gliczarow_gorny/agroturystyka/24311 Gliczarów Górny 129b Ważne!jeżeli chcesz być w centrum blisko knajpy i imprez to odpada.To miejsce dobre na wypoczynek w ciszy i spokoju, daleko od cywilizacji. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cena super, ale niestety jedziemy bez własnego środka transportu, dlatego szukam czegoś bliżej, tak, aby dotrzeć na piechotę z dworca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cześć Polecam miejscówkę w Zakopanem WEREDE Jakieś 150m od Krupówek i cena coś około 25/30zł Kontakt: 601 414 523 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dobry temat bo moim dzieciakom znudziło się morze i wymyśliły sobie Zakopane na wakacje. Czekamy na dalsze rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Polecam sobcykowka.pl Masz tam i fotki. 10 minut busem do centrum. Blisko butorowy i i szlak na Giewont.Kawałek dalej dolina kościeliska i chochołowska. Zobacz stronę. Jeżdżę tam kilka razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Harenda - Willa Ewelinka, czysto, w zacisznym miejscu, i tanio !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Byłem parę lat temu na Harendzie u Bahledów vis a vis wyciągu i z tego co pamiętam to do centrum było parę kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Zakładałem podobny temat w maju (http://jerkbait.pl/topic/58399-sprawdzone-zakwaterowanie-w-zakopanem/#entry1682040), słaby odzew był wtedy Ja z polecenia znajomych zaklepałem pensjonat Topaz - http://www.zol.pl/noclegi/?action=obiekt&id=1553&opis=takBędę tam dopiero w sierpniu Zapowiada się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dziękuje za wszystkie namiary, będę musiał przejrzeć jeszcze internetowe oferty i wybrać coś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Gdyby kogoś to interesowało to miejsc w Zakopcu sporo...jak dzisiaj wjeżdźaliśmy to osób oferujących noclegi było naprawdę dużo:-) Tak więc można nawet w ciemno się wybrać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi