Skocz do zawartości

Spinning Pana Tomasza Krysiaka

David2k14

Rekomendowane odpowiedzi

Wątpie by był to jakis HMX lub HMG, bo widać, ze ma czarna pianke jak Bushwhacker, a zaden z nich takowej nie ma. Tu nie widac, ale w filmie jest widoczne na paru ujęciach. 

NanoPower to nie jest na bank, ten z fot ma przelotki KL. Chyba że jakaś specjalna wersja testowa.

Moze się pomylil

Just a second, poczukam wiecej dowodów.

Dodaje jeszcze dwa zdjecia: http://imgur.com/a/fcSkzhttp://imgur.com/4v3kUCm

Edytowane przez David2k14

Wątpie by był to jakis HMX lub HMG, bo widać, ze ma czarna pianke jak Bushwhacker, a zaden z nich takowej nie ma. Tu nie widac, ale w filmie jest widoczne na paru ujęciach. 

Moze się pomylil

Just a second, poczukam wiecej dowodów.

Gdzie czarna pianka? Ja na końcu fore widzę korkogumę-tam najlepsze zdjęcie, identyczną jakie mają wymienione przeze mnie HMy

By policzyc i wypuścic ;) polowe do jedzenia mówili. Dobrze, zatem temat uważam za zamknięty. Można zamknąć. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. 

Nie, nie, nie. Oni biorą je do bakisty, by nie wypuszczac, bo podobno okonie plotkuja i jak sie wypusci to on powie stadu, ze nie nie nie bierzcie tego do pyska itp. Pod koniec dnia wypuszczają.

Edytowane przez David2k14

Zaznaczylem Ci : attachicon.gifwedka6.png To jest pianka, nie korkoguma, wiem o tym dobrze :) Bushwhacker tez ma taką pianke, na jednym ujeciu dokladkie to widac, korkoguma ma wyżłobienie na palce.

Ach tu... Myślałem że chodzi Ci o końcówkę fore. A na rear w kółeczku może być to pianka, nie zaprzeczę ;)

• Like 1

Oni biorą je do bakisty, by nie wypuszczac, bo podobno okonie plotkuja i jak sie wypusci to on powie stadu, ze nie nie nie bierzcie tego do pyska itp. Pod koniec dnia wypuszczają.

Plotkują, plotkują .... Seba na zlocie w Gamleby opowiadał jak sie do tego używa siatek tunelowych do bialorybu by przetrzymac te złowione a pózniej sie je wypuszcza. Jeden okoń wypuszczony i ... koniec akcji.

• Like 1

Plotkują, plotkują .... Seba na zlocie w Gamleby opowiadał jak sie do tego używa siatek tunelowych do bialorybu by przetrzymac te złowione a pózniej sie je wypuszcza. Jeden okoń wypuszczony i ... koniec akcji.

Jeszcze gorzej, jeśli spięty, po dłuższym holu :(

• Like 1