David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czesc! Wiecie może co to za wędka, którą łowi Pan Tomasz Krysiak? Daje zdjecia do pomocy :http://imgur.com/a/fnlEg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A nie sądzisz że wypadało by się pierw przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Przywitałem się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 mi to wyglada na serie Dragona HM ale reki nie daje uciac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Pytalem się go, ale mówil, ze to Dragon Nano Power, ale na to nie wygląda, bo ma inne przelotki i dolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Przywitałem się? Zatem potwierdzę iż jest to najprawdopodobniej jeden z dragonowskich HM-X'ów lub też HMG. Ale konkretnego modelu nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Pytalem się go, ale mówil, ze to Dragon Nano Power, ale na to nie wygląda, bo ma inne przelotki i dolnik.NanoPower to nie jest na bank, ten z fot ma przelotki KL. Chyba że jakaś specjalna wersja testowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Wątpie by był to jakis HMX lub HMG, bo widać, ze ma czarna pianke jak Bushwhacker, a zaden z nich takowej nie ma. Tu nie widac, ale w filmie jest widoczne na paru ujęciach. NanoPower to nie jest na bank, ten z fot ma przelotki KL. Chyba że jakaś specjalna wersja testowa. Moze się pomylil Just a second, poczukam wiecej dowodów. Dodaje jeszcze dwa zdjecia: http://imgur.com/a/fcSkzi http://imgur.com/4v3kUCm Edytowane 2 Lipca 2015 przez David2k14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wątpie by był to jakis HMX lub HMG, bo widać, ze ma czarna pianke jak Bushwhacker, a zaden z nich takowej nie ma. Tu nie widac, ale w filmie jest widoczne na paru ujęciach. Moze się pomylil Just a second, poczukam wiecej dowodów.Gdzie czarna pianka? Ja na końcu fore widzę korkogumę-tam najlepsze zdjęcie, identyczną jakie mają wymienione przeze mnie HMy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dodałem link ze zdjęciami (zedytowalem ostatni mój post) i widac na tym drugim zdjeciu z 1 linku, ze jest taka pianka na rękojeści, nie na samym dole. (uchwyt kołowrotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Tam gdzie trzyma kciuk to właśnie korkoguma. Zresztą podaj link do filmu, tam pewnie lepiej się przyjrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Proszę : i Mówie o tym drugim zdjęciu w pierwszym linku, taka czarna pianka pod nadgarstkiem. Edytowane 2 Lipca 2015 przez David2k14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Korkoguma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Zaznaczylem Ci : To jest pianka, nie korkoguma, wiem o tym dobrze Bushwhacker tez ma taką pianke, na jednym ujeciu dokladkie to widac, korkoguma ma wyżłobienie na palce. Edytowane 2 Lipca 2015 przez David2k14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Krysiak ma rację, to była wersja testowa Dragona Nano Power zbrojona dla niego, dlatego różni się od wersji sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 On mial 2,13cm czy 228cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Swoją drogą po co im te okonie? ;o nie oglądałem do końca Edytowane 2 Lipca 2015 przez granvorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) By policzyc i wypuścic polowe do jedzenia mówili. Dobrze, zatem temat uważam za zamknięty. Można zamknąć. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Nie, nie, nie. Oni biorą je do bakisty, by nie wypuszczac, bo podobno okonie plotkuja i jak sie wypusci to on powie stadu, ze nie nie nie bierzcie tego do pyska itp. Pod koniec dnia wypuszczają. Edytowane 3 Lipca 2015 przez David2k14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jezeli nie bylo dla Niego robione to rekojesc pasuje najbardziej do Moderate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zaznaczylem Ci : wedka6.png To jest pianka, nie korkoguma, wiem o tym dobrze Bushwhacker tez ma taką pianke, na jednym ujeciu dokladkie to widac, korkoguma ma wyżłobienie na palce.Ach tu... Myślałem że chodzi Ci o końcówkę fore. A na rear w kółeczku może być to pianka, nie zaprzeczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Oni biorą je do bakisty, by nie wypuszczac, bo podobno okonie plotkuja i jak sie wypusci to on powie stadu, ze nie nie nie bierzcie tego do pyska itp. Pod koniec dnia wypuszczają.Plotkują, plotkują .... Seba na zlocie w Gamleby opowiadał jak sie do tego używa siatek tunelowych do bialorybu by przetrzymac te złowione a pózniej sie je wypuszcza. Jeden okoń wypuszczony i ... koniec akcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Plotkują, plotkują .... Seba na zlocie w Gamleby opowiadał jak sie do tego używa siatek tunelowych do bialorybu by przetrzymac te złowione a pózniej sie je wypuszcza. Jeden okoń wypuszczony i ... koniec akcji.Jeszcze gorzej, jeśli spięty, po dłuższym holu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ...to jest testowy model. Blank od nano w customowym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi