Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Buffy używam zarówno latem jak i zimą ... :) To tak przy okazji.

Dzisiaj wysłałem kolejne uwagi. Czekam na akceptację i dalszy rozwój wydarzeń. Nie jest łatwo ale walczymy. Powiem inaczej ... jest trudno ... ale walczymy. To będzie chyba nasz najtrudniejszy, jak się okazuje, projekt gadżetu w całej historii jerkbait'a. Zrobienie nawet Salmo slidera było zdecydowanie łatwiejsze.

Buffy używam zarówno latem jak i zimą ... :) To tak przy okazji.

Dzisiaj wysłałem kolejne uwagi. Czekam na akceptację i dalszy rozwój wydarzeń. Nie jest łatwo ale walczymy. Powiem inaczej ... jest trudno ... ale walczymy. To będzie chyba nasz najtrudniejszy, jak się okazuje, projekt gadżetu w całej historii jerkbait'a. Zrobienie nawet Salmo slidera było zdecydowanie łatwiejsze.

Remek tylko mała prośba. Aby chusty były jasne. Na skwar lepiej czarnych nie robić.... .

• 2 tygodnie później...

Ja niestety ale podziękuję. Czekałem, czekałem i... zdążyłem już kupić inne.

Sorry, ale cierpliwość mi się skończyła, szkoda że nie jesteście w stanie tego dopiąć.

Czytam Twój komentarz i staram się Ciebie zrozumieć ale nie rozumiem ... co możemy zrobić? Jesteśmy całkowicie zależni od Buff'a. Od samego początku napisałem, że nie będziemy sprzedawać wzoru, który jest na rynku a będziemy tworzyć własny jerkbaitowy. To powoduje, że wpadamy w proces produkcyjny Buff'a.

Nie określiłem też dat oprócz jednej, która nie była dotrzymana przez Buff'a. Projekt przyszedł (nawet dwa) ale nie odważe się go pokazać bo ... nie było osoby, która by napisała, że wzór jest do zaakceptowania. Zleciliśmy kolejny projekt (ponad umowę - bo w umowie miałem dwa projekty) i ... czekamy. 

Rozumiem gdybym określił konkretną datę ale od samego początku konsekwentnie jej nie podawałem i pisałem, że NIE WIEM kiedy będą bo jesteśmy CAŁKOWICIE uzależnieni od Buff'a.

Z naszej strony wszystko zostało wykonane zgodnie z umową:

- przelaliśmy kilka tysięcy złotych jako zapłata za całą produkcję 150 szt. buffów

- wysłaliśmy uwagi do projektów, zleciliśmy trzecie podejście

• Like 1

Czytam Twój komentarz i staram się Ciebie zrozumieć ale nie rozumiem ... co możemy zrobić? Jesteśmy całkowicie zależni od Buff'a. Od samego początku napisałem, że nie będziemy sprzedawać wzoru, który jest na rynku a będziemy tworzyć własny jerkbaitowy. To powoduje, że wpadamy w proces produkcyjny Buff'a.

Nie określiłem też dat oprócz jednej, która nie była dotrzymana przez Buff'a. Projekt przyszedł (nawet dwa) ale nie odważe się go pokazać bo ... nie było osoby, która by napisała, że wzór jest do zaakceptowania. Zleciliśmy kolejny projekt (ponad umowę - bo w umowie miałem dwa projekty) i ... czekamy. 

Rozumiem gdybym określił konkretną datę ale od samego początku konsekwentnie jej nie podawałem i pisałem, że NIE WIEM kiedy będą bo jesteśmy CAŁKOWICIE uzależnieni od Buff'a.

Z naszej strony wszystko zostało wykonane zgodnie z umową:

- przelaliśmy kilka tysięcy złotych jako zapłata za całą produkcję 150 szt. buffów

- wysłaliśmy uwagi do projektów, zleciliśmy trzecie podejście

Nie wiem na ile sztuk zapisal sie Kuba. Ale zobowiazuje sie przejac jego zamowienie (powiekszajac w ten sposob moje).

Dziekuje

pozdrawiam