Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do organizatora całej akcji.

Ile  będzie chust do kupienia i czy jest  dalszy sens zgłaszania się chętnych?

Czy decyduje kolejność zgłoszeń itp.

Dzięki i wiemy, że to nie Twoja wina z tym długim czasem oczekiwania. Ale pod choinkę, to chyba zdążymy.

• Like 2

W dniu dzisiejszym zaakceptowaliśmy 4 projekt i przeszliśmy do kolejnego punktu realizacji - produkcji.

Zdjęcia będą dostępne dopiero po wyprodukowaniu - taką radę otrzymałem od Buff'a - trzymamy się rady :) Jedyne co mogę zdradzić to ... będzie w odcieniach niebieskich (mocno stonowanych), będzie wariacja naszego logo ... i napisów jerkbait.pl. Oczywiście utrzymujemy nadal UVHIGH.

Dziękuję za Waszą cierpliwość. Nie jest to takie łatwe jak wydawało mi się na początku.

• Like 3

UV się przyda na zimę, w bezchmurną pogodę  :D

No właśnie, a wersja na zimę, taka cieplejsza będzie?

A swoją drogą to Hiszpanie długie mają wakacje....

Ha ha ha ... ja już drugiej wersji nie robię nawet gdyby na kolanach prosić i pisać petycje do Prezydenta. Nie ...

Po wakacjach były jeszcze ... 2 projekty. Opracowanie każdego z nich trwało :)

• Like 1

Pewnie chodzi o różnice między wyglądem projektu 'na papierze' a na gotowym produkcie. Zwykle końcowy produkt odbiega od projektu (chociażby odcieniem). Czasem efekt końcowy jest gorszy, czasem lepszy... nie pokazywanie wirtualnego projektu eliminuje ew. rozczarowanie lub... przesuwa zachwyt na późniejszy moment ;)

@godski listę traktuję jako listę chętnych do buffa jerkbait.pl. Na zamówienie rzeczywistego buffa przyjdzie jeszcze czas i jak rozumiem każdy jak zobaczy finalnie potwierdzi i zapłaci.

@peekol ma rację. Buff poinformował mnie bym nie pokazywał projektu graficznego bo to ni jak ma się do tego jak to będzie wyglądało na szmatce. Dlatego pokażę tylko gotowy produkt.

• Like 2

Zdecydowanie Remku nie pokazuj projektu, zaraz znajdzie się masa estetów i grafików, którzy zrobili by lepiej. Szczególnie pośród tych, którzy nie mają zamiaru kupić.   :ph34r:

Jak będziesz miał szmaty u siebie, zaproś wszystkich do wpłat i wysyłaj. Niech każdy obejrzy sobie w domku, nacieszy, a potem dziękuje, że dostał.  ;)

• Like 1