Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Na zimę to chyba z polara by się przydał. Mam taki pół na pół z polara oddaje radę.

Mam nadzieję, że z 4 tygodni nie zrobi się .... :)

Zaangażowane kilka osób, którem pomagały - oczywiście @tpe i @karolcia. Dziękuję za wsparcie ... Psychiczne też :)

Polscy Indianie kupili już brykiet, a emigranci uciekają do cieplejszych krajów, zapowiada się ostra zima....

Remku, do gwiazdki Hiszpanie powinni dać radę, jak by z nimi już dziś rozmawiać.

A że projekt wstępny mają, pozostaje adaptacja do wersji zimowej.

Dostałem odpowiedź, że Big Hood Buff na pewno da się zrobić w wersji CUSTOM jerkbait.pl. Wtedy byśmy dali ten sam projekt ale trochę inaczej :)

Natomiast ... kominiarkę sprawdzają. Ceny będę miał jak się Hiszpanie ogarną ...

Ten komin z kapturem na zime to naprawde genialna sprawa. Uszyty z windstoppera Gore wiec zadnych kompromisow co do jakosci.

Jak z buffem się udało bo to już bliżej jak dalej to może na przyszły sezon szefostwo pomyśli na jerkbaitową czapeczką z daszkiem typu bejsbolówka , idzie do zimy to i z projektem nie trzeba się spieszyć a na wiosnę będzie jak znalazł .

To tylko taki luźny pomyślunek aczkolwiek może warty przemyślenia ;)

• Like 3

Otrzymałem informację od Buff:

- kominiarek nie personalizują tzn. nie ma możliwości zrobienia z logo j.pl

- Big Hood - tak, można zamówić wzór jerkbait.pl. Cena dla 50 szt. byłaby około 230PLN. Mówimy oczywiście o zaprojektowanym dla nas. Z tego co widzę, cena custom, znacznie odbiega (jest wyższa) od cen rynkowych na ten model.

- nasz Buff - High UV - produkcja jest zlecona i w toku, gdy dojdzie nasza kolej w maszynie powinni potwierdzić od razu dokładny termin kiedy będzie w PL

Cena Buff Hood z palety producenta to 180 zł (cena sklepowa bez promocji). Wychodzi 50 zł dopłaty za wersję custom. W mojej ocenie, akurat w tym wariancie właściwy Buff jest słabiej widoczny, więc... chyba gra nie warta świeczki ;)

Może się mylę, ale z tego co wiem (a wiem z tzw. pierwszej ręki ;)) wiele firm nie ma interesu w produkcji na specjalne zamówienie (projekty, wstawianie w plany prod, przezbrojenia maszyn, itp.) no chyba, że mają takie założenie biznesowe. Specjalnie zniechęcają b.wysoką ceną, niby nie wysyłają od razu na drzewo, ale lepiej im głowy nie zawracać...

PS. Nike Lunarglide 7, cena regularna (nike.com) ok. 580 zł, w sklepach PL niektóre kolory taniej, custom Nike iD Lunarglide 7 od... 699 zł, chcesz mieć oryginalne, zindywidualizowane papcie... płać słono

Edytowane przez Jano