Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

jp-1.jpg

jp-2.jpg

jp-3.jpg

Sprzedaż ruszy dopiero w następnym tygodniu z kilku względów (osobistych oraz w związku z SFP Warszawa). Będzie również informacja o tym JAK w tym wątku. Do tego czasu niestety nie będę udzielał odpowiedzi. Mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczekacie.

Opiszę moje wrażenia. Jakość chust? REWELACJA! Założyłem na siebie i ... bardzo fajnie i nowocześnie wygląda. Kolory świetne, żywe, supr komponują się z zielenią, szarym (to miałem na sobie).

• Like 13

jp-1.jpg

jp-2.jpg

jp-3.jpg

Sprzedaż ruszy dopiero w następnym tygodniu z kilku względów (osobistych oraz w związku z SFP Warszawa). Będzie również informacja o tym JAK w tym wątku. Do tego czasu niestety nie będę udzielał odpowiedzi. Mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczekacie.

Opiszę moje wrażenia. Jakość chust? REWELACJA! Założyłem na siebie i ... bardzo fajnie i nowocześnie wygląda. Kolory świetne, żywe, supr komponują się z zielenią, szarym (to miałem na sobie).

Wiedzialem, ze warto bylo czekac :)

Zamowione mialem 2

Podtrzymuje przejecie tych po Kubie (@Standerusie) + 2

Takze 4 sztuki . I nie biore na handel :D

Brawo Remas !

Edytowane przez Guzu
  • Like 4

Wolę pokazać, że już są by nie było że Buff nawala. Zresztą kontakt z firmą bardzo, bardzo dobry i super wsparcie. Tylko my wiemy ile było schodków ... ale projekt zrobiliśmy i to się liczy. Trafiliśmy niefortunnie na wakacje ale ... było minęło.

• Like 2

Remek a może będzie można odebrać zamówionego Buffa na zawodach SF?

Pozdrawiam

Niestety :( Proszę mnie zrozumieć. Będziemy mieli z Marcinem pełne ręce roboty i już nie chcę dokładać sobie dodatkowych obowiązków. Chciałbym z wieloma osobami porozmawiać, z każdym uścisnąć grabę itd. To dla mnie bardzo ważne.

Na miejscu Remka to czuł bym się że rozmawiam z tłumem "analfabetów" nie umiejących czytać, albo co gorsza nie umiejących przyswoić sobie kilku prostych zdań.

Jest takie powiedzenie "Mówić do słupa, a słup jak dupa" - i tu to widać.

A może uważają co niektórzy Remka ze tak tępego (sorrki Remku) że nie pamięta o wątku i kolejce jaka w związku z nim powstała.

Przyjdzie pora i czas to myślę że każdy zainteresowany zostanie poinformowany o możliwości finalizacji zamówienia.

A niektórzy to nawet mają tzw. "odruch stadny"  :D,  czyli na czerwonym świetle jak ruszy pierwszy to jedziecie za nim?  ;)

• Like 10