Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Na miejscu Remka to czuł bym się że rozmawiam z tłumem "analfabetów" nie umiejących czytać, albo co gorsza nie umiejących przyswoić sobie kilku prostych zdań.

Jest takie powiedzenie "Mówić do słupa, a słup jak dupa" - i tu to widać.

A może uważają co niektórzy Remka ze tak tępego (sorrki Remku) że nie pamięta o wątku i kolejce jaka w związku z nim powstała.

Przyjdzie pora i czas to myślę że każdy zainteresowany zostanie poinformowany o możliwości finalizacji zamówienia.

A niektórzy to nawet mają tzw. "odruch stadny"  :D,  czyli na czerwonym świetle jak ruszy pierwszy to jedziecie za nim?  ;)

Święte słowa

Spokojnie Tomku, lista tworzyła się wraz z rozwojem tematu. Z tego, co pamiętam, Remek będzie w pierwszej kolejności uwzględniał osoby, które deklarowały chęć zakupu. Gdy ktoś odpadnie, w jego miejsce wchodzi kolejna osoba z listy. Tak to widzę ;)

Buff fajnie wyszedł :)

• Like 2

Spokojnie Tomku, lista tworzyła się wraz z rozwojem tematu. Z tego, co pamiętam, Remek będzie w pierwszej kolejności uwzględniał osoby, które deklarowały chęć zakupu. Gdy ktoś odpadnie, w jego miejsce wchodzi kolejna osoba z listy. Tak to widzę ;)

Buff fajnie wyszedł :)

Piękny Buff . Nie myślałem , że będzie tak fajny . Proszę mnie dopisać do listy oczekujących na dodruk . Albo dodruk dodruku  ;) . Jestem chętny po tym , co zobaczyłem  :) .

Sprzedaż ruszy dopiero w następnym tygodniu z kilku względów (osobistych oraz w związku z SFP Warszawa). Będzie również informacja o tym JAK w tym wątku. Do tego czasu niestety nie będę udzielał odpowiedzi. Mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczekacie.

Poczekaj jeszcze chwilę...Remek ostatnio miał naprawdę dużo roboty. Dajcie mu chwilę na ogarnięcie, dopiero poniedziałek.

• Like 1

Oj, chyba Remek nie będzie biegał z każdym jednym Buff'em na pocztę ;) Wyśle wszystkie za jednym zamachem. A księgowanie wpłat, pakowanie i adresowanie chwilę potrwa...Bardzo proszę o cierpliwość. 

Edytowane przez tpe