Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, bom wątku nie śledził jak się zaczęło blablanie o terminach i ogólne fanzolenie. Mój post z wątku to numer 60, czyli powinienem się załapać... Dajcie jakiś namiar gdzie można wpłacić itp. Bo przeszedłem do którejś strony i nie widzę.

Edytowane przez count_martin3z

Panowie, bierzcie jeszcze pod uwagę, że niektórzy koledzy zamówili po kilka sztuk, Remek sobie też musi zostawić, więc raczej 150 gości nie dostanie szmatek. 

150 gości na pewno nie, ale wstępna lista była tworzona per chusta (doszło do 150 chust i koniec pierwszego odliczania)

Sprawami rozdziału zajmuję się Tomek (tpe).

Narazie czekamy z decyzją czy będziemy robić dodruk. Na pewno nie będzie on tak duży jak zamówienie pierwsze. Związku z tym prawdopodobnie cena też będzie inna. Dzisiaj napisałem do fabryki i mają to sprawdzić.

Sprawami rozdziału zajmuję się Tomek (tpe).

Narazie czekamy z decyzją czy będziemy robić dodruk. Na pewno nie będzie on tak duży jak zamówienie pierwsze. Związku z tym prawdopodobnie cena też będzie inna. Dzisiaj napisałem do fabryki i mają to sprawdzić.

...jak startowaliśmy z tematem też się wydawało, że jak uzbieramy 50 os. chętnych to będzie szał... ;)

• Like 2

Czy nie prościej było by wrzucić listę osób które się załapały  i do których zostały wysłane maile ? rozwieje to wątpliwości i niepotrzebne pytania.

Przeczytaj jeszcze to, co napisałem:

Ruszyliśmy z dystrybucją naszego Buff'a. Formularze zamówienia rozesłałem do użytkowników, którzy wyrazili chęć zakupu pierwszych 100 Buff'ów (ostatni jest bartsiedlce).

W przyszłym tygodniu rozdysponujemy pozostałe wolne Buff'y.

Rozwiałem wątpliwości?

Edytowane przez tpe
  • Like 2

Czy nie prościej było by wrzucić liste osób które się załapały  i do których zostały wysłane maile ? rozwieje to wątpliwości i niepotrzebne pytania.

Przejrzyj pierwszych 7 ston i będziesz wiedział kto się załapał.

ps. @tpe jak będziesz miałchwilę odpowiedz mi na priv.