Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

Miło mi poinformować, że w dniu dzisiejszym (niedziela) czyli przedterminowo wyszły zamówione Buffy z pierwszej tury - razem 115 sztuk. Jutro zaczynamy kolejna turę. Zatem oczekujcie przesyłek w domu - jutro, pojutrze. Uwaga! Polecony i priorytetowy więc jak kogoś nie będzie to znajdzie w skrzynce awizo.

Dziękuje Tomkowi @tpe, który przepięknie pomógł mi w akcji. Nie tylko Buffy to jego pomysł ale super pomógł mi ogarnąć temat zapisów i zamówień. Tomku jeszcze raz dziękuje i ... wszyscy podziękowania dla Tomka bo dzięki niemu poszło mega sprawnie.

Pozdrawiam

Remek

• Like 15

Hurra !!!!

Wreszcie będę mógł pomacać osławionego Buffa. I jeszcze na Drużnie pewnie przetestuję.

Dziękuje Panowie za starania. Szacunek. Wiatr w oczy wiał i kłody pod nogi też były kładzione ale nie daliście się.

Teraz nad wodą będzie widać who is who  ;)

Remku, Tomku... Tomku, Remku, serdecznie dziękuję Wam za Buff'a. Spodziewałem się przesyłki najwcześniej jutro (nie wiedziałem, że wyślecie je wcześniej, niż dziś), a tu taka miła niespodzianka. No, teraz nie mogę powiedzieć, że nie lubię poniedziałków, zwłaszcza, gdy zaczynają się 20toma okoniami i taką przesyłką  ^_^ 

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za inicjatywę i sprawną organizację całego przedsięwzięcia :)

Ps. Buff na żywo prezentuje się bardzo ciekawie - świetna kolorystyka  ^_^ 

Rozesłałem info do kolejnych 20 osób (do niektórych po dwie wiadomości, z powodu błędnego linka do formularza zamówienia). Ostatnią osobą, która ma możliwość zakupić naszego Buff'a w tej edycji jest kolega @niuta.

Edytowane przez tpe

Co do reklamacji to na pewno @tpe ją rozpatrzy. Przy takiej ilości ręcznej pracy pomyłki są możliwe a i też mam doświadczenie, że w 21 wielu maile potrafią nie dochodzić.

Zamówiłem w Buffie kolejną partię. Dlatego spokojnie wszyscy chętni otrzymają chusty. Czas produkcji od 3-6 tygodni w zaeżności od obciążenia linii produkcyjnej.

Koszt będzie nieznacznie większy tj. około 62pln + koszty przesyłki. Związane jest to z tym, że zamawiam już mniejszą partię (100szt) oraz zmianami w Buff - zmienił się cennik. Koszty przesyłki pozostają bez zmian.

Pozdrawiam

Remek

No to się nie załapałem  :unsure: . Miało być 150 szt. Uważam że błędem było nie zrobienie listy zamawiających do wglądu. Każdy wiedziałby czy się załapał czy nie.  

pozdrawiam

Z prostej przyczyny realizacja tego o czym mówisz nie jest możliwa - ochrona danych osobowych. Tak jak napisałem - zamówiliśmy i się już robią.

• Like 1

Danielu, pisałem już wyżej, 150 szt. chust to nie to samo, co 150 osób, które otrzymały. Niektórzy koledzy zamówili kilka sztuk, Remek chyba może sobie również wziąć poza kolejką, nie sądzisz?

Jeszcze odrobinę cierpliwości, przybędą kolejne, dostaniesz.

• Like 1

Danielu, pisałem już wyżej, 150 szt. chust to nie to samo, co 150 osób, które otrzymały. Niektórzy koledzy zamówili kilka sztuk, Remek chyba może sobie również wziąć poza kolejką, nie sądzisz?

Jeszcze odrobinę cierpliwości, przybędą kolejne, dostaniesz.

Jesteś w błędzie kolego.

Ja byłem zapisany na 131 CHUSTĘ (+-2 szt.) a też się nie załapałem, tak jak kolega Andru77.

Ale czekałem tyle, to poczekam te kilka tygodni na drugi rzut.

Andrzej

Spieszę z wyjaśnieniami - by było jasne. Otrzymaliśmy 150 szt. natomiast zablokowałem 25 szt. - konkursy, nagrody na SFP (pierwsze dwa buffy wyszły w Warszawie na zawodach, kolejne we Wrocławiu) oraz dla osób, które pomagają nam w prowadzeniu j.pl - moderatorzy oraz team jerkbait. Chcę być z Wami szczery bo wiem, że jest ciśnienie ale spokojnie ... zamówiłem, fakturę za 100szt. już opłaciłem i ... Hiszpania działa. Natomiast obliczymy wszystko dokładnie w międzyczasie i wszyscy co byli między ostatnim szczęśliwcem z pierwszej tury do numeru 150 otrzymają Buffa po niezmienionej cenie - biorę to na siebie - myślę, że będzie fair. Co?

• Like 3

Spieszę z wyjaśnieniami - by było jasne. Otrzymaliśmy 150 szt. natomiast zablokowałem 25 szt. - konkursy, nagrody na SFP (pierwsze dwa buffy wyszły w Warszawie na zawodach, kolejne we Wrocławiu) oraz dla osób, które pomagają nam w prowadzeniu j.pl - moderatorzy oraz team jerkbait. Chcę być z Wami szczery bo wiem, że jest ciśnienie ale spokojnie ... zamówiłem, fakturę za 100szt. już opłaciłem i ... Hiszpania działa. Natomiast obliczymy wszystko dokładnie w międzyczasie i wszyscy co byli między ostatnim szczęśliwcem z pierwszej tury do numeru 150 otrzymają Buffa po niezmienionej cenie - biorę to na siebie - myślę, że będzie fair. Co?

Remku,

Nie ma o czym mówić. Nie mam problemu z tym, że część zamówienia poszła "na cele statutowe".

A co do ceny, te parę złotówek, naprawdę nie robi różnicy. Myślę, że nikt nie wymaga żebyś dokładał cokolwiek z własnej kieszeni.

Andrzej

• Like 1

wszyscy co byli między ostatnim szczęśliwcem z pierwszej tury do numeru 150 otrzymają Buffa po niezmienionej cenie - biorę to na siebie - myślę, że będzie fair. Co?

Jak już to powinno iść w drugą stronę.. wraz z podziękowaniami za inicjatywę, projekt i WSZYSTKO inne dzięki któremu doszło do realizacji..

Edytowane przez Jammaey
  • Like 1