Skocz do zawartości

Buff® Original - jerkbait.pl - ANKIETA

admin

Nowy buff jerkbait.pl - ankieta  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolor nowej edycji buffa jerkbait.pl

• Dotychczasowy (niebieski + czarne logo)
      29
    • Nowy kolor - jaśniejszy
      40
    • Nowy kolor - ciemniejszy
      24
  2. 2. Jaka wersja nowego buffa?

• Dotychczasowa (letnia)
      49
    • Nowa (ocieplana - zimowa)
      44

Rekomendowane odpowiedzi

A czekać warto, bo wyszły naprawdę fajnie, dziś dostałem.  :D

:P

Uważam,że ta różnica w cenie to nie jest problem. Każdy zapłacić powinien tyle co wyjdzie i nie ma o czym mówić. Bardzo dobrze, że ta moja poszła na nagrodę. Spokojnie poczekam z prezentem do mikołaja.

Też przed chwilą dostałem, wśród kopert w firmie wyróżniała się ta z naklejką Street Fishing Polnad :)

To jednak całkiem inna szmatka niż chusty wielofunkcyjne które posiadam, materiał jest dużo przyjemniejszy.

Przy okazji, mechacą Wam się Buffy od zarostu?

• Like 1

Przy okazji, mechacą Wam się Buffy od zarostu?

Niestety TAK i to ... wszystkie bez względu na materiał - polar+mikrofibra, merynos (też, wczoraj sprawdzałem), High uv ... też .... :)

Trzeba będzie zmienić nawyki... rano, przed wyjazdem/wyjściem na rybki maszynka w dłoń i do gładkiego :lol: 

• Like 2

Remek wracając do listy. Lista napisana według niku nie podlega pod dane osobowe. Mam wrażenie, że nie jesteście (jako Redakcja) konsekwentni w działaniach. Lista osób na imprezy np. Syrsan jest dostępna dla wszystkich.  na niej dodatkowe informacje o płatnościach (dokonanych i niedokonanych). Można wiele wymieniać, ale nie chodzi o wytykanie a pokazanie czasami niejasnych zasad.

Jak znam życie, to wszyscy chcą mieć buff, ale nie wszyscy wiedzą, jak można go użyć. Pozwalam sobie wspomóc Waszą wiedzę filmikiem ze strony producenta naszych, ślicznych szmatek - http://www.buffwear.com/ways-to-wear

Najbardziej użyteczne i nieoczywiste zastosowania w drugiej połowie.  :)

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 3