AdamLca Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam serdecznie. Wybieram się w tym roku na kilkudniowy wypad do wioski Grójec Wielki (niedaleko Wolsztyna) położonej między jeziorami wymienionymi w tytule. Nie znam tych rejonów kompletnie , nigdy tam nie byłem a u wujka Google znalazłem dużo o ukształtowaniu tych zbiorników lecz mało informacji na temat rybostanu. Jeśli jest ktoś kto zna te zbiorniki a przede wszystkim j.Błedno i chciałby sie podzielić poradami i informacjami co to do połowu ryb w tym rejonie byłbym bardzo wdzięczny. Bardziej chodzi mi o biała rybę ( dopiero poznaję tę metodę ) , jadę z córka i nie bardzo będę miał możliwość żeby biegać ze spinem ( sporadycznie :/ ) a szkoda bo na mapach widać ciekawy kanał łączący oba jeziora. Przy okazji jak ktoś wie gdzie tam wędkarski jest ..z góry dziękuję i pozdrawiam kolegów wędkarzy , życzę pogody i wielkich okazów na tegorocznych urlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Woda zielona, z rybą szału nie ma, szczególnie z drapieżnikiem, na kanale połowisz z brzegu, ale na Zbąszyńskim już nie, same trzciny, bagna i płycizny, z łódki owszem, ale fala tam startuje momentalnie. Namiary na sklepy i opłaty masz tutaj http://www.wolsztyn.pl/dla_wedkarzy_133.html, dodatkowo w Zbąszyniu na pewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLca Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ehhh to nie dobrze :/ dzięki wielkie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Szukam informacji na temat jeziora Błędno (Zbąszyńskie). Ktoś kiedykolwiek tam łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 W sumie to jestem w szoku. Jezioro praktycznie wielkości Mietkowa i nikt tam nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Albo jest tak zile , albo jest bardzo dobrze bo nikt nie chce się chwalić żeby najazdu nie było bo teraz to tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi