elpojo Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Planuję zakupić krótkofalówi pod kątem wyjazdu do Szwecji. Czy możecie koledzy coś polecić? Byc może ktoś z Was na codzień korzysta z takowego sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie uzywalem. Jedna z bardziej znanych firm produkujacych tego rodzaju sprzet jest Midland.Swego czasu przygladalem sie takim zestawikom w Basspro. Wazny jest tutaj zasieg i nie ma sie co sugerowac ze starczy bo wystarczy pare drzew i skaly a stopnieje on znacznie.Warto wiec wybierac jak najwiekszy zasieg... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mi106 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 też szukałem czegoś takiego jak jechaliśmy do Szwecji.... i kupiłem niby do 15 km i wogóle super....za 170zł. i wyszło tak....jak Cię widze to Cie słyszę....a jak sygnal napotyka na jakąś przeszkode....drzewa..wyspa....itp. to już praktycznie zerowa słyszalność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zabawki marketowe o mocy 0.5 W można kupić dzieciom, żeby z pokoju do pokoju sobie pogadały. A i to nie zawsze. Poszukaj czegoś TAKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 A ja bym sobie walnal takie cos, zeby mialo range ze 30 mil i bylo na paluszki (AA) albo AAA. http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product_101 51_-1_10001_10200074_325013005_325000000_325013000?cmCat=CRO SSSELL_PRODUCT Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
elpojo
Planuję zakupić krótkofalówi pod kątem wyjazdu do Szwecji. Czy możecie koledzy coś polecić? Byc może ktoś z Was na codzień korzysta z takowego sprzętu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi