mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Witam chcialbym jako nie pierwszy na tym forum wylac żale po nie miłym kontakcie z Piotrem Matusiakiem , zakupiłem nie tanie woblery miesiac temu z myślą o sumkach do momentu przelania kaski , kontakt natychmiastowy , potem wszystko sie urywa po jakis 3 tygodniach dzwonie bo widze ze sezon sumowy tuz tuż , odbiera i mowi ze ma malo czasu nie pamieta czy wyslal , obiecuje sprawdzic i ze oddzwoni , oczywiscie mosialem zadzwonic i rozmowa nie byla juz tak przyjemna twierdzi ze jeszcze nie sprawdzil cz wyslal i wogole to chyba mu przeszkadzam dzwoniac do niego , pytam sie jak to mozliwe w tych czasach ze osoba nie anonimowa podchodzi w taki sposób do klienta , po tym wszystkim poczytalem opinie ludzi ktorzy mieli niechybną przyjemnośc z tym panem i zobaczylem że jest to norma , zadufanośc w sobie nieterminowosc siegajaca miesiecy K,,,,,a ręce opadają , od tamtej pory nie odbiera moich telefonow zapewne zapisał moj numer , zadzwonilem z innego telefonu oczywiscie odebral bo myslał ze wykreci nowego klienta na szaro , ostrzegam wszystkich forumowiczow przed tym "TFÓRCOM" Edytowane 4 Lipca 2015 przez mirko filipovic 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przecież to jest jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Niestety, też to przeżyłem...Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Gość zyje w swoim swiecie , szkoda bo pewnie bym jeszce coś kupil , to wszystko ma krótkie nózki i kfalifikuje sie do '' odwiedzin'' , pieniadze stracone bo nie zamierza ich zwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak macie takie problemy to zaatakujcie go prawnie i tyle.Wylewanie żali na forum nic niestety nie da. Jak widać ludzie nawet po przeczytaniu takiego postu i tak coś u niego zakupią i potem; "Sam tak miałem, znam ten ból". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli to nie tajemnica o jaką kwotę chodzi? Edytowane 4 Lipca 2015 przez Maciej1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) niby drobne -130 , nie wylewam zali , tylko ostrzegam ,nie myslalem ze osoba rozpoznawalna moze tak lecieć w CH..a Edytowane 4 Lipca 2015 przez mirko filipovic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ważne że w TV TRWAM pięknie się prezentuje Jaka telewizja , tacy w niej występujący. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jaka telewizja , tacy w niej występujący. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dostał rozgrzeszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Powiem tak jak ktoś chce dupę obsmarować to przynajmniej wypada napisać prawdę,Macku nie kupiłeś a zamówiłeś,nie było odbierania telefonu na zasadzie łaski ,woblery tak jak powiedziałem nadane w piatek ,przepraszam ze nie powiadomiłem ale w weekend nie mam obowiązku odbierania telefonów i to chyba nic nadzwyczajnego,rozmawialiśmy w poniedziałek zapytałeś czy będą na otwarcie sezonu sumowego ,powiedziałem ze powinny być nie zdążyłem poszły 3 dni później dlatego dorzuciłem w gratisie karasia nowy model 10cm i myślę ze będziesz zadowolony Ps .co do reszty komentujących to zdrowia życzę 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Niestety, też to przeżyłem...Pisałem do Pana Matusiaka tu na stronie, kontakt nagle urwany, mimo szczerych chęci zakupu kilku sztuk woblerów... Od początku było widać, że wszystko jest odpisywane z łaską... A szkoda...Forumowicz+Forumowicze154 postówLokalizacjaWarszawaImię:MaciekWysłano 19 październik 2014 - 15:03Witam,czy jest możliwość zamówienia tych trzech woblerów? Kiedyś rozmawialiśmy na tym forum, mówił Kolega, że w tym roku już nie będą dostępne, to z chęcią bym zarezerwował sobie je na przyszły rok Pozdrawiam,Maciek. Niestety nie Padło zapytanie padła odpowiedz,wiec po co kolego dorabiać do tego jakieś teorie ,ze z łaską gdzie jest problem bo ja go nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przecież to jest jawne oszustwo i wyłudzenie pieniędzy .Juz ci raz kolego zwracałem uwagę o sianie poruty na mój temat , chłopie takie oskarżenia to sobie w domku rzucaj przed lustrem nie na publicznym forum bo sie zdziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Znajdź na forach jeszcze paru wyrolowanych ,którzy mają dowód wpłaty i drogą prawną to załatwicie bez problemu.Tak znajdę jeszcze na kilku forach twoje wypociny i droga prawna to załatwimy ,myślisz ze wystarczy wpisać Maciej1979 Polska i jesteś anonimowy to ja ci udowodnię ze nie jesteś anonimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Znajdź te wypociny . Pozdrawiam. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Maciej1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wypisując takie bzdury to idzie w eter i jest powtarzane oczywiście z cała teoria wyssana z palca o tych nie istniejących oszukanych ,może następnym razem zastanowisz się 10 razy zanim coś napiszesz ;;;do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Jednej rzeczy tutaj nie rozumiem a mianowicie czy za te woblery autor wątku kasę jakiś czas temu przelał czy nie?Myślę, że to by rozwiało wszelkie wątpliwości... Edytowane 4 Lipca 2015 przez noname Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tak kasa przelana miesiac temu ale dzis po burzy Piotr Matusiak sie odezwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Czyli obsługa standardowa,nie rozumiem całego zamieszania.............ahhhahaha. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tak pieniądze wpłacił ale wiedział ze jest kolejka i trzeba czekać bo wobkow nie ma od reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zdrowy rozsądek potencjalnych nabywców jest równoznaczny z brakiem zamówień.Czego Ci serdecznie życzę.Były potencjalny klient. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Eee tam a ja po całej sprawie dowiedziałem się, że ktoś robi jakieś dobre woblery i jeśli jest możliwość to chętnie bym zamówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jedna podstawowa sprawa ja nikogo nie namawiam do kupowania,zawsze powtarzałem ze wobki od reki są na sklepach ,to ludzie nie chcą bo szukają żeby było taniej i wychodzi tak, jak odmowie to są teorie ze tak odpisałem z łaska jak tak mogłem potraktować klienta------jednego sie nauczyłem nie przejmować takim biadoleniem rzekomo potencjalnych klientów bo złe dziecko ma zawsze o co płakać --jak nie cena za wysoko to termin zbyt długi ,druga sprawa to żadne forum nie jest wyznacznikiem czegokolwiek i opinie z forum idą miedzy bajki Jak wcześniej zdrowia życzę i mniej zamartwiania się o moje sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi