Zulus Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam Panow, jest ktos moze w uzytkowaniu fabrycznie zbrojonego RR86MTS Lamiglasa ? Chodzi mi o wykonanie, jakos przelotek, wage, uzytkowanie, jakosc wykonania i ciezar przelotek, tzn. czy zbyt nie obciazaja blanku itp. Za wszystkie i uwagi z gory dziekuje. Pozdrawiam, Zulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A jakies inne fabryczne lamiglasy nie z najwyzszej polki ktos uzytkuje ? Tylko nie XMG czy CP, chodzi mi od G1000 w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Mam Kenaia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Mam KenaiaMozesz cos napisac o wykonaniu kija ? Komponenty, spacing, jakosc wykonania, ilosc lakieru na omotkach, rekojesc... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi