Skocz do zawartości

Jaki feeder na wisłe ?

Chicko

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie znalazłem odpowiedniego  tematu na tym forum dlatego tutaj  wrzuciłem czyli w "Ogólne" . Nie rozumiem twojego oburzenia, jest tu wiele użytkowników którzy mają duże pojęcie więc czemu bym mial szukac teraz innego forum ? Na administratora też mi nie wyglądasz żeby mnie poprawiac i przepędzać z forum.

Niestety nie znalazłem odpowiedniego  tematu na tym forum dlatego tutaj  wrzuciłem czyli w "Ogólne" . Nie rozumiem twojego oburzenia, jest tu wiele użytkowników którzy mają duże pojęcie więc czemu bym mial szukac teraz innego forum ? Na administratora też mi nie wyglądasz żeby mnie poprawiac i przepędzać z forum.

Kolega @mikolaj powiedział to co myśli większość użytkowników, czytając ten post. Nie gniewaj się, ale to nie jest forum gruntowe. Piszemy tutaj o wszystkim co tyczy się jerkowania, spinningu oraz muszkarstwa. Pozdrawiam

Może zamiast zaśmiecać forum wątkami nie mieszczącymi się w jego tematyce znajdziesz odpowiedniejsze miejsce do rozwiązywania swoich dylematów, np. jakieś forum gruntowe.

E tam.... czepiasz się. może kolega będzie łowił koszykiem "z opadu " przy pomocy multika a na przynętę będzie mucha :D
  • Like 4

Może zamiast zaśmiecać forum wątkami nie mieszczącymi się w jego tematyce znajdziesz odpowiedniejsze miejsce do rozwiązywania swoich dylematów, np. jakieś forum gruntowe.

A czemu zaśmieca ? przecież to  dział "Cafe jerkbait.pl"  a nie tematyczny 

różne tu juz tematy były..... :P

Witam 

Szukam feedera do łowienia na wiśle.  Łowię z główek przy obciążeniu 80-100 g. Może ktoś z was ma fajny kijek lub zna godny polecenia. Myślę że cena do 300 zł.

Pozdrawiam serdecznie

W dziale cafe jest nawet temat piwko, więc czemu nie feeder ;)

Więc tak obciążenie 100g + zanęta to daje CW 150g 

W założonym budżecie mogę polecić Browning Syntec XL 3,90/40-150g

Praca paraboliczna, trzy szczytówki węglowe 1oz, 2oz, 3oz.

Nie polecam feedera za 100zł ponieważ będzie to pała przy której pracuje tylko szczytówka