Chicko Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam Szukam feedera do łowienia na wiśle. Łowię z główek przy obciążeniu 80-100 g. Może ktoś z was ma fajny kijek lub zna godny polecenia. Myślę że cena do 300 zł. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Mikado Golden Bay 360 lub 390 cm do 140 gram. Dobry kijek za rozsądną kase.Mocny i dobrze wykonany. Cena około 180 zł. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Może zamiast zaśmiecać forum wątkami nie mieszczącymi się w jego tematyce znajdziesz odpowiedniejsze miejsce do rozwiązywania swoich dylematów, np. jakieś forum gruntowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicko Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Niestety nie znalazłem odpowiedniego tematu na tym forum dlatego tutaj wrzuciłem czyli w "Ogólne" . Nie rozumiem twojego oburzenia, jest tu wiele użytkowników którzy mają duże pojęcie więc czemu bym mial szukac teraz innego forum ? Na administratora też mi nie wyglądasz żeby mnie poprawiac i przepędzać z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Niestety nie znalazłem odpowiedniego tematu na tym forum dlatego tutaj wrzuciłem czyli w "Ogólne" . Nie rozumiem twojego oburzenia, jest tu wiele użytkowników którzy mają duże pojęcie więc czemu bym mial szukac teraz innego forum ? Na administratora też mi nie wyglądasz żeby mnie poprawiac i przepędzać z forum. Kolega @mikolaj powiedział to co myśli większość użytkowników, czytając ten post. Nie gniewaj się, ale to nie jest forum gruntowe. Piszemy tutaj o wszystkim co tyczy się jerkowania, spinningu oraz muszkarstwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszR Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jaxon monoliht mi sie sprawdza na koszyczkach 100gr +- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Może zamiast zaśmiecać forum wątkami nie mieszczącymi się w jego tematyce znajdziesz odpowiedniejsze miejsce do rozwiązywania swoich dylematów, np. jakieś forum gruntowe.E tam.... czepiasz się. może kolega będzie łowił koszykiem "z opadu " przy pomocy multika a na przynętę będzie mucha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Może zamiast zaśmiecać forum wątkami nie mieszczącymi się w jego tematyce znajdziesz odpowiedniejsze miejsce do rozwiązywania swoich dylematów, np. jakieś forum gruntowe.A czemu zaśmieca ? przecież to dział "Cafe jerkbait.pl" a nie tematyczny różne tu juz tematy były..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Teraz Cafe a był jak to zwykle bywa tematyczny bo się autorowi nie chciało regulaminu przeczytać lub zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam Szukam feedera do łowienia na wiśle. Łowię z główek przy obciążeniu 80-100 g. Może ktoś z was ma fajny kijek lub zna godny polecenia. Myślę że cena do 300 zł. Pozdrawiam serdecznieW dziale cafe jest nawet temat piwko, więc czemu nie feeder Więc tak obciążenie 100g + zanęta to daje CW 150g W założonym budżecie mogę polecić Browning Syntec XL 3,90/40-150gPraca paraboliczna, trzy szczytówki węglowe 1oz, 2oz, 3oz.Nie polecam feedera za 100zł ponieważ będzie to pała przy której pracuje tylko szczytówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi