Skocz do zawartości

Lipcowy OS San

ictus

Rekomendowane odpowiedzi

To źle widzisz a jeśli to tak zabrzmiało to nie tak miało być ekspertem żadnym nie jestem pokuszę się nawet o stwierdzenie że mocno początkującym natomiast ludzie zaczynają wymagać coraz więcej i więcej i więcej dodatkowo bez poświęcenia czasu...

Ja nie mam duzych wymagań. Potrafie się cieszyć malymi i srednimi rybami i głownie takie lowie, a nad same ryby stawiam fajne okolicznosci przyrody i doborowe towarzystwo. A co do czasu to każdemu życzę go tyle co ja poświecam. Nie każ wiec mi sie pukać w glowę, bo jakieś swoje obserwacje mam, poparte tysiacami przejechanych kilometrow i setkami wydreptanych nad rzekami. Rozmowy z ludźmi też jakiś obraz rysują ;-)

To tylko wtrącenie przy okazji.Na San na październik kręcę suchary na 18 20 i troche nimfonów na wszelki wypadek.Będzie co ma być wyniki lub ich brak potraktuję jako kolejną lekcję,ale przynajmniej nikt nie będzie mi mówił że mam wynieść śmieci.Koniec off-topu , czekamy na relacje, spostrzeżenia.Pozdro Pany.

Na wyjeździe w góry w tym roku królowała moja druga połówka i pobiła mój rekord w długości lipasa łowiąc te piękne 50 cm :D przed tym lipkiem miała jeszcze jednego krótszego o kilka cm. Jak na trzeciego lipienia w życiu to wynik powalający :) brały na brązke z czarnym łebkiem. A wszystko to możliwe było dzięki temu , ze spotkaliśmy nad woda Bartka Rapieja, gdy pedalowalismy na płytkiej wodzie który stwierdził , że pokaże nam jakie potworki w sanie żyją , za co mu wielkie dzięki :)

post-58962-0-04755800-1503035018_thumb.png

• Like 7