MaverikZagan Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Paweł spokojnie otworzymy worek na Bobrze.Mam kombi , zamówiłem agregat i na wszelki wypadek czerwone i białe robale Kolega mówi że żeby złowić tam rybę teraz trzeba rozsypać wapno a drugi staje poniżej z firanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To źle widzisz a jeśli to tak zabrzmiało to nie tak miało być ekspertem żadnym nie jestem pokuszę się nawet o stwierdzenie że mocno początkującym natomiast ludzie zaczynają wymagać coraz więcej i więcej i więcej dodatkowo bez poświęcenia czasu...Ja nie mam duzych wymagań. Potrafie się cieszyć malymi i srednimi rybami i głownie takie lowie, a nad same ryby stawiam fajne okolicznosci przyrody i doborowe towarzystwo. A co do czasu to każdemu życzę go tyle co ja poświecam. Nie każ wiec mi sie pukać w glowę, bo jakieś swoje obserwacje mam, poparte tysiacami przejechanych kilometrow i setkami wydreptanych nad rzekami. Rozmowy z ludźmi też jakiś obraz rysują ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ale to temat o OS San nie bobrze Radku w sumie , i San zostanie niebawem zadeptany jeszcze parę lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To tylko wtrącenie przy okazji.Na San na październik kręcę suchary na 18 20 i troche nimfonów na wszelki wypadek.Będzie co ma być wyniki lub ich brak potraktuję jako kolejną lekcję,ale przynajmniej nikt nie będzie mi mówił że mam wynieść śmieci.Koniec off-topu , czekamy na relacje, spostrzeżenia.Pozdro Pany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Być może się spotkamy to może być dobry czas póki co termika wody nie zbyt dobra żeby jesień była ciepła to może być fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Będę okupował ze znajomym poniżej Hoczewki jakby co, tak od około 09.10 .Takie brzydkie gderające z podejrzliwym spojrzeniem i sznurem zaplątanym na głowie to będę ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podlasiak Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na wyjeździe w góry w tym roku królowała moja druga połówka i pobiła mój rekord w długości lipasa łowiąc te piękne 50 cm przed tym lipkiem miała jeszcze jednego krótszego o kilka cm. Jak na trzeciego lipienia w życiu to wynik powalający brały na brązke z czarnym łebkiem. A wszystko to możliwe było dzięki temu , ze spotkaliśmy nad woda Bartka Rapieja, gdy pedalowalismy na płytkiej wodzie który stwierdził , że pokaże nam jakie potworki w sanie żyją , za co mu wielkie dzięki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi