matusiak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 @mifek bylem pewien ze to powiesz ,,czerwien ,, jak będą gotowe to wstawię foty zobaczysz czy kolorek odpowiadaA tu kompleciki na pianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 widzisz... bo ja strasznie monotematyczny jestem... czerwien, czern... i tak w kolko... czasem tylko ten lad zakluci chec posiadania luny czy innego antka... ten z prawej wyglada ok. ale to chyba juz na prv bedziemy dogrywac... jak sie czerwien pojawi wiesz mi nawet oryginalne uchwyty pasuja... tylko te zatyczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 OK nie ma problemu coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Najserdeczniejsze życzenia radosnych Świat Bożego Narodzenia dla wszystkich zaglądających do mojego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Parę nowych insertów i gała z bambusa tygrysiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nawet takiemu dziwolągowi jak ja się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gały czeczot ,bambus tygrysi ,wenge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nawet takiemu dziwolągowi jak ja się podobają I bardzo mnie to cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wow, tuningowy zawrót głowy po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 @matusiak, kozak jesteś. Chylę czoła przed Twoim kunsztem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla <_< ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów ... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Od czasu do czasu zerkam na te inserty i.. kiedys chcialbym takie cos miec ;] tzn. uchwyt + stylizowany uchwyt do krecka, taak dla wlasnej proznosci ;pKoledze Matusiak wypada tylko pogratulowac takiej inwencji niespotykanej na krajowym rynku jak i rowniez moralnego obowiazku bronienia swoich racji.Dla mnie te wyroby sa zajebiaszcze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 BTW, mifek, przemaluj tego wstrętnego badyla <_< ...wszystkie pstrągi ze strachu dają dęba do dopływów ... <_< powinienes sie cieszyc, bo uciekaja ode mnie - a plyna w Twoja strone... w sumie to mi powinienes cos odpalic za te robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dzieki panowie za miłe słowo,w przeciągu 2 tygodni będzie jeszcze więcej kolorów,dopasowuje insert kolorystycznie do blankow CD,zobaczymy jak to wyjdzie Czyli coś pod Blue Rapida ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Coś pod Blue Rapida i XLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Super te inserty ,a jeden szczególnie przypadłby mi do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 @matusiak, kozak jesteś. Chylę czoła przed Twoim kunsztem...Dzieki bardzo w tym roku wybieram sie w twoje okolice, będzie okazja razem połowic i poznać się osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 @matusiak,co to za czerwony egzotyk? Szukam właśnie czegoś podobnego.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To czereśnia amerykańska dodatkowo farbowana podczas stabilizacji ,ale poszukaj ,,PADOUK,,jest czerwono wiśniowy z czarnymi rysami , ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzieki, właśnie o Padouk'u myślałem, ale z ciekawości pytam.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jak zwykle Pietrku mnie zaskakujesz Piękne arcydziełaPamiętaj o tych korbeczkach dla mnie.A z ostatniej normalnie jestem szczęśliwy że jestem jej posiadaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja natomiast nie mogę się doczekać mojego następnego MHX-a z nowym insercikiem i koreczkiem:) Piotr super robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Naprawde piekna robota, chyle czola! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi