matusiak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Cieszy mnie ze sie podoba ,myślę ze jeszcze was zaskoczę nowymi kolorami dopasowanymi do blanków lub omotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 @matusiak, kozak jesteś. Chylę czoła przed Twoim kunsztem...Dzieki bardzo w tym roku wybieram sie w twoje okolice, będzie okazja razem połowic i poznać się osobiście Zapraszam na odrzański spływ ...więcej via priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Gały czeczot ,bambus tygrysi ,wengeCzy występuje jakieś drewno na gałki które miałoby niebieski odcień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pytanie nieaktualne , znalazłem nazywa się Royal Navy http://www.birkashop.pl/components/com_virtuemart/shop_image /product/83bbd816fb6736afaeee4ce2ecc1c3a4.jpg Teraz pojawia się pytanie o cenę gałki z tego materiału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ten materiał to czeczot klonu jesionolistnego farbowany na granatowo ,miałem go ale niestety poszedł na inserty do CD blu ,cena materiału jest rożna im ładniej powykręcany tym więcej krzyczą korbka w komplecie z zatyczka i wkładem z tekanatu waha sie miedzy 80-100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Cos dla koneserów muchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Beda następne hybrydy, korby i inserty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Takiej kompozycji raczej bym nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 O gustach się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 O gustach się nie dyskutuje W teorii Piotrze. W praktyce każdy Twórca powinien uwzględniać gust nabywcy, inaczej .... słabo to widzę.W praktyce - nie jestem wspomnianym nabywcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Swiezak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Panie Piotrze, niech Pan zainwestuje w aparat z rozsądnym makro, bo robota przepiękna, ale na zdjęciach niewiele widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Piotrek, czy to ten ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak to ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zapraszam wszystkich forumowiczów do oglądania http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=zwnw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Zapraszam wszystkich forumowiczów do oglądania http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=zwnwOglądałem , oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 W ciekawym kierunku program zmierza - prezentacja pracowni , producentów wobków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ładnie Piotrek ładnie, czekam na kolejny odcinek.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 W przyszłym tyg nastepny odcinek o struganiu malowaniu areografem pokazane kilka prostych zastosowan i potem nastepny o wedkach rekojesciach insertach i korbach do kreciołow .W planie do nakrecenia jaz klen jak łowic ,bolen z powierzchni i bolen z dna ,i na koniec ciężka batalia SUM mam nadzieje że nie będzie niespodzianek powodziowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Bardzo dobry pomysł na następne odcinki. W szczególności te o polowaniu na bolenia jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja również czekam na odcinki o Rapach , trzeba będzie pomoce dydaktyczne , tzn. wobki odpowiednie zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Oglądałem ten odcinek, ale również te z Panem Ireneuszem w akcji.Program oglądam od dobrych kilkunastu odcinków i powiem, że naprawdę jest ciekawa tematyka promująca hand-made w różnej postaci. Bardzo ładne woblery, z pewnością łowne i czekam na kolejne odcinki w Twoim wykonaniu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 @milupa gała gotowa w poniedziałek wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No Matusiaku dopięte to wszystko na ostatni guzik.Do ABUsia 33 i 44 mi zrobisz taką gałeczkę pomyślę nad kolorkiem i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi